«Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να πάει στη Γουλβς»

«Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να πάει στη Γουλβς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να αναλάβει τη Γουλβς σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μπρούνο Λάζε, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ.

Η Γουλβς ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ με 2-0 εκτός έδρας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Μπρούνο Λάζε να είναι υπό μεγάλη πίεση στους «λύκους».

Η αγγλική ομάδα μετά από αυτή την ήττα είναι στα πολύ χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, η κατάσταση μοιάζει να μην είναι αναστρέψιμη και στο Νησί γίνεται λόγος για απομάκρυνση του τεχνικού της Γουλβς.

Συγκεκριμένα, το ματς με την Τσέλσι που ακολουθεί είναι το «κλειδί» για το μέλλον του στην ομάδα, την ώρα που τα σενάρια ωστόσο για τον αντικαταστάτη του δίνουν και παίρνουν.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται όλο και πιο έντονα είναι και αυτό του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος φαίνεται πως είναι ένας από τους βασικούς διαδόχους του Μπρούνο Λάγκε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail», ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, πέραν από την γνωστή επιθυμία του να κάτσει σε πάγκο ομάδας Premier League, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του και για την θέση του τεχνικού της Γουλβς σε περίπτωση που αυτή μείνει κενή αν απολυθεί ο Μπρούνο Λάγκε.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως η μέρα κλειδί είναι το επόμενο ματς της Γουλβς με την Τσέλσι. Αν οι «λύκοι» ηττηθούν τότε ο Λάζε θα αποτελέσει παρελθόν και θα βγει στην αγορά για προπονητή η αγγλική ομάδα με τον Μαρτίνς να είναι ψηλά στη λίστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ