Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του Μπακαμπού

Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του Μπακαμπού

Ο 31χρονος Γαλλοκονγκολέζος επιθετικός μίλησε για τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ατρόμητο και εξήγησε τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του.

Τα πρώτα του γκολ με τα χρώματα του Ολυμπιακού πέτυχε ο Σεντρίκ Μπακαμπού, με τον Γαλλοκονγκολέζο επιθετικό να σκοράρει και τα δύο τέρματα των Πειραιωτών στη νίκη επί του Ατρομήτου με 2-0, για την 6η αγωνιστική της Super League. O 31χρονος φορ άνοιξε το σκορ στο 45+1’ με πέναλτι και στο 68’ «σφράγισε» το τρίποντο για τους Ερυθρόλευκους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στον Ατρόμητο και εξήγησε τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του. «Σημαίνει ότι δεν μιλάμε, αλλά ξέρουμε. Έχει να κάνει με όσα συμβαίνουν στο Κονγκό και με εκφράζει πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: To απίστευτο στατιστικό του Μπακαμπού: Έχει 15 συνεχόμενες εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι

Αναλυτικά ο Σίντρικ Μπακαμπού μίλησε:

Για το τι καλύτερο μπορεί να ζητήσει: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί σκόραρα δύο φορές στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξα βασικός. Είναι σημαντικό ότι πετύχαμε τον στόχο μας να παίξουμε καλά και να πάρουμε βαθμούς».

Για τον πανηγυρισμό του: «Είναι ένας πανηγυρισμός που τον συνηθίζω εδώ και καιρό. Τον έκανα και στη Μαρσέιγ. Σημαίνει ότι δεν μιλάμε, αλλά ξέρουμε. Έχει να κάνει με όσα συμβαίνουν στο Κονγκό και με εκφράζει πολύ».

Για το πέναλτι: «Δεν υπάρχει μυστικό. Μέσα στην εβδομάδα στην προπόνηση εκτέλεσα πέναλτι και αστόχησα, αλλά στις αποτυχίες πεισμώνω και δεν σταματάω ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ