Έκανε «μπαμ» ο Μπακαμπού στο Ρέντη και το είδε ο Μίτσελ

Έκανε «μπαμ» ο Μπακαμπού στο Ρέντη και το είδε ο Μίτσελ

Είχαμε επισημάνει πριν από λίγες μέρες για την καλή εικόνα που έβγαζε ο Μπακαμπού στο Ρέντη και ο Μίτσελ το είδε.

Ο Ολυμπιακός ήθελε πάση θυσία νίκη στο ματς με τον Ατρόμητο για να επιστρέψει σε καλά αποτελέσματα και είναι βέβαια ξεκάθαρο πως η ψυχολογία μιας ομάδας φτιάχνει μέσα από τις νίκες.

Ήταν λοιπόν πολύ σημαντικό για τους ερυθρόλευκους ότι πήραν τους τρεις πόντους κόντρα στους Περιστεριώτες αλλά πρέπει να επισημανθεί και η σημασία της καλής εμφάνισης που πραγματοποίησαν οι ερυθρόλευκοι.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6-3: Εξωγήινη Σίτι, διέλυσε τη Γιουνάιτεντ (vids)

Κι εδώ έχει ιδιαίτερη σημασία η αναφορά στον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Σέντρικ Μπακαμπού, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του Ολυμπιακού.

Είχαμε μάλιστα επισημάνει πριν από λίγες μέρες για την καλή εικόνα που έβγαζε ο Μπακαμπού στο Ρέντη και ο Μίτσελ το είδε.

Ξεχώρισε αμέσως ότι ο πρώην φορ της Μαρσέιγ είναι σε καλή κατάσταση και επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα απέναντι στον Ατρόμητο.

Έκανε «μπαμ» ότι είναι στα πάνω του ο Μπακαμπού και φυσικά ο Μίτσελ φρόντισε να το εκμεταλλευτεί, επιλέγοντας διάταξη με δύο φορ.

Και Μπακαμπού και Ελ Αραμπί, ένα στοιχείο που έδωσε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να κάνει άνω – κάτω την άμυνα του Ατρόμητου.

Ο Μπακαμπού έδειξε λοιπόν ότι είναι παίκτης που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα και είναι χαρακτηριστικό ότι «μπήκε» σε πέντε τουλάχιστον φάσεις για γκολ απειλώντας την εστία του Γιαννιώτη.

Είχε καλή κίνηση μέσα στην περιοχή, έπαιξε στην «πλάτη» των στόπερ του Ατρόμητου και δεν χωρά αμφιβολία πως άφησε πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια.

Είναι λοιπόν μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να βάλει στο παιχνίδι του, έναν καλό σκόρερ που θα του δώσει γκολ και παράλληλα θα ανοίξει και «διαδρόμους» για τον Ελ Αραμπί.

Η απόφαση του Μίτσελ να παρατάξει την ομάδα του με δύο σέντερ φορ είναι ίσως κάτι που θα το δούμε σε αρκετά εντός έδρας ματς των «ερυθρόλευκων» στην συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Δεν ήταν όμως μόνο ο Μπακαμπού που ξεχώρισε στην άνετη νίκη των πρωταθλητών επί του Ατρομήτου.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στην απόδοση του Ιν Μπέομ Χουάνγκ, καθώς ο Κορεάτης μέσος βοήθησε πολύ στην επιθετική ανάπτυξη των ερυθρόλευκων.

Πήρε σχεδόν όλες τις «πρώτες» μπάλες ο Νοτιοκορεάτης, για να ξεκινήσουν απ’ τα πόδια του οι επιθέσεις της ομάδας του και αν μη τι άλλο πήρε καλό βαθμό, βοηθώντας σημαντικά τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν μια εμφάνιση την οποία είχαν ανάγκη, καθώς πίεσαν τον αντίπαλό τους, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι οι πειραιώτες θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει δύο και τρία γκολ περισσότερα.

Ο Ολυμπιακός χρειάζονταν μια καλή, μια «γεμάτη» εμφάνιση πρώτα απ’ όλα για την ψυχολογία των δικών του παικτών και αν μη τι άλλο ο στόχος επετεύχθη με την απόδοση των ερυθρόλευκων απέναντι στον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ