Η special φανέλα της ΑΕΚ για το πρώτο μεγάλο ματς στην «OPAP Arena» (pic)

Η special φανέλα της ΑΕΚ για το πρώτο μεγάλο ματς στην «OPAP Arena» (pic)

Τη συλλεκτική φανέλα που θα φορέσουν οι ποδοσφαιριστές της στον αγώνα με τον Ιωνικό δημοσίευσε μέσα από τα social η ΑΕΚ.

Η μεγάλη βραδιά για την ΑΕΚ έφτασε. 19 χρόνια και πέντε μήνες μετά το τελευταίο της ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, η Ένωση επιστρέφει στο «σπίτι» της, καθώς το βράδυ (20:00) θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό στο πρώτο ματς στο νέο της γήπεδο, στην «OPAP Arena».

Οι άνθρωποι της ομάδας φρόντισαν να τιμήσουν τη μεγάλη μέρα με έναν ξεχωριστό τρόπο. Δεν θα μπορούσαν και αλλιώς δηλαδή… Όπως είναι γνωστό από χθες άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα φορέσουν μια ειδική φανέλα για την αποψινή αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: Η σιγουριά του Μπαρτζώκα και αυτό που ξέρουν όλοι στα «κόκκινα» αποδυτήρια (Vids)

Πιο συγκεκριμένα, η εμφάνιση της ΑΕΚ θα έχει στο μανίκι, μέσα σε ένα μαύρο πλέσιο, μια επιγραφή, με το σήμα της και το γήπεδο, καθώς από κάτω θα γράφει «OPAP ARENA OPENING MATCH 03/10/22».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως από την επομένη του αγώνα η εμφάνιση θα είναι διαθέσιμη για τους φιλάθλους, τόσο μέσω του e shop, όσο και μέσω της μπουτίκ η οποία άνοιξε την Παρασκευή πριν από την έναρξη της μεγάλης εκδήλωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ