ΑΕΚ: Με συλλεκτική φανέλα στην πρεμιέρα για την «OPAP Arena» κόντρα στον Ιωνικό (pic)

ΑΕΚ: Με συλλεκτική φανέλα στην πρεμιέρα για την «OPAP Arena» κόντρα στον Ιωνικό (pic)

Με μια συλλεκτική φανέλα, αφιερωμένη στο καινούργιο γήπεδο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι στην «OPAP Arena», απέναντι στον Ιωνικό.

Με μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή φανέλα θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου της γηπέδου, κόντρα στον Ιωνικό τη Δευτέρα (3/10, 20:00).

Μετά τα εγκαίνια, η Ένωση ετοιμάζεται για τον πρώτο της αγώνα στην «OPAP Arena» όπου θα φορέσει μια ειδική φανέλα που θα φορεθεί αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη περίσταση.

Διαβάστε επίσης: Τα δάκρυα του Κασάμι στις υπογραφές, το γράμμα των 5 χρόνων, το 1.000.000 € του Αμπασκάλ και οι πρώτες ημέρες στο Ρέντη

Πιο συγκεκριμένα, η εμφάνιση της ΑΕΚ θα έχει στο μανίκι, μέσα σε ένα μαύρο πλέσιο, μια επιγραφή, με το σήμα της και το γήπεδο, καθώς από κάτω θα γράφει «OPAP ARENA OPENING MATCH 03/10/22».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως από την επομένη του αγώνα η εμφάνιση θα είναι διαθέσιμη για τους φιλάθλους, τόσο μέσω του e shop, όσο και μέσω της μπουτίκ η οποία άνοιξε την Παρασκευή πριν από την έναρξη της μεγάλης εκδήλωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ