Η ιστορία πίσω από το συγκλονιστικό πανό της Original για όσους δεν πρόλαβαν (vid)

Η ιστορία πίσω από το συγκλονιστικό πανό της Original για όσους δεν πρόλαβαν (vid)

Οι λεπτομέρειες πίσω από το πανό της Original που ήταν αφιερωμένο σε εκείνους που δεν πρόλαβαν να δουν την ΑΕΚ να μπαίνει στο νέο της γήπεδο.

Μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της πρεμιέρας της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την «Opap Arena» ήταν το πανό που σηκώθηκε στη Θύρα 21 πριν από την έναρξη του ματς με τον Ιωνικό. Ένα πανό αφιερωμένο σε όλους εκείνους τους φίλους της ομάδας που δεν πρόλαβαν να δουν ξανά την Ένωση να αγωνίζεται στο σπίτι της.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η προετοιμασία γύρω από τη δημιουργία και το στήσιμο του «Original Paradise» που μόνο απλή υπόθεση δεν ήταν. Αρχικά πρέπει να σημειωθεί πως πρόκειται για μία ιδέα που άρχισε να υλοποιείται από τις αρχές του καλοκαιριού. Πάνω σε αυτό το πανό το οποίο ξεπερνούσε τα 20 κιλά καταγράφηκαν 170 πρόσωπα οπαδών της ομάδας που δεν είναι πια στη ζωή και για τη δημιουργία του χρειάστηκε να δουλέψουν σχεδόν 30 άτομα.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη ανατροπή για το Final Four 2023

Πολύ μεγάλο ήταν και το κόστος καθώς δαπανήθηκαν περισσότερα από 10.000 ευρώ. Οσο για το πώς στήθηκε, πρέπει να σημειωθεί ότι οι δοκιμές για το πώς θα ανέβαινε στο ύψος της κορυφής του γηπέδου, χωρίς να υπάρξουν… παρατράγουδα, ξεκίνησαν το Σάββατο ενώ για τη μεταφορά του επιστρατεύτηκε φορτηγό.

Επίσης χρησιμοποιήθηκε ειδικός μηχανισμός που υπάρχει για τα ντέρμπι και «ρίχνει» δίχτυ μπροστά από το πέταλο, προκειμένου να μην πέφτουν αντικείμενα και φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο. Ταυτόχρονα τοποθετήθηκαν και αντίβαρα, προκειμένου να μην το κουνάει ο αέρας που ενδεχομένως να υπήρχε εκείνη την ώρα και χαλούσε την συνολική εικόνα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ