Γιατί ο Ιωαννίδης έχει μπροστά του την πιο μεγάλη ευκαιρία…

Γιατί ο Ιωαννίδης έχει μπροστά του την πιο μεγάλη ευκαιρία…

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και πρέπει να βγει μπροστά στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν...

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ονειρικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και βλέπει… τίτλο, με τους πράσινους να έχουν 6×6 και να έχουν κερδίσει ήδη την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (στην Τούμπα).

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πολύ πειστική και μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, ενώ έχει μπροστά της -θεωρητικά τουλάχιστον- ευκαιρία ακόμη και για το 10×10. Ωστόσο, ο τραυματισμός του Αντρέ Σπόραρ πήγε λίγο πίσω τον Σέρβο τεχνικό του τριφυλλιού, αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για ένα διάστημα 2-3 εβδομάδων.

Η απουσία του Σλοβένου φορ για τις επόμενες μέρες δίνει τη δυνατότητα στον Φώτη Ιωαννίδη να βγει μπροστά και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, σε ένα πολύ δύσκολο διάστημα για τον Παναθηναϊκό που πρέπει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Έλληνας διεθνής στράικερ γνωρίζει ότι έχει μπροστά του την πιο μεγάλη ευκαιρία με τον τραυματισμό του Σπόραρ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, όπου η λογική λέει ότι θα ξεκινήσει βασικός. Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να την εκμεταλλευτεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ