ΠΑΟΚ: O Σαββίδης στηρίζει το πλάνο και βλέπουμε…

ΠΑΟΚ: O Σαββίδης στηρίζει το πλάνο και βλέπουμε…

Γιώργος Σαββίδης, Λουτσέσκου και Μπότο ανέλυσαν τα δεδομένα στην μέχρι τώρα κακή πορεία της ομάδας και... συμφώνησαν να στηρίξουν το πλάνο. Για πόσο θα φανεί σύντομα...

Βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό μέσα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Μια ήττα που απομάκρυνε τον Δικέφαλο του Βορρά αρκετά από την πρώτη θέση, καθώς ο Παναθηναϊκός ξέφυγε στο +7, ρίχνοντας περισσότερο… λάδι στο στρατόπεδο της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Προς το παρόν πάντως, το κλίμα για τον Ρουμάνο είναι υπέρ του. Ο τεχνικός του Δικεφάλου άλλωστε, συναντήθηκε με τον Μπότο και τον Γιώργο Σαββίδη αμέσως μετά το κακό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Η Μπαρτσελόνα «πληρώνει» τη συμμετοχή της στην European Super League (pics, vids)

Μια παρόμοια συνάντηση είχαν οι τρεις άνδρες και το απόγευμα της Τρίτης. Ο Λουτσέσκου δείπνησε μαζί με Μπότο και Γιώργο Σαββίδη και τα είπαν σε ήρεμο και καλό κλίμα, με τον γιο του ιδιοκτήτη του Δικεφάλου του Βορρά να δείχνει ξανά εμπιστοσύνη στον Ρουμάνο κόουτς.

Οι τρεις άνδρες μίλησαν για τα αγωνιστικά ζητήματα των «ασπρόμαυρων», καθώς ξεκαθάρισαν για άλλη μια φορά πως το αρχικό πλάνο δεν θα αλλάξει, δείχνοντας πίστη. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν και από το επόμενο σύντομο διάστημα, καθώς ακολουθούν δύο καθοριστικά παιχνίδια σε Λειβαδιά και Φάληρο, απέναντι σε Λεβαδειακό και Ολυμπιακό.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ ολοκληρώσει αυτό το διάστημα με 0/2, τότε δεν αποκλείεται να προκύψει και ζήτημα πάγκου, με τον Λουτσέσκου να παίζει ουσιαστικά τη θέση του από πολύ νωρίς. Άλλωστε μπορεί η διοίκηση να δείχνει εμπιστοσύνη στον Ρουμάνο, ωστόσο οι οπαδοί φαίνεται να έχουν χάσει την υπομονή τους, κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ