ΠΑΟΚ : Ο Κομίνης σφύριξε και ο Ποντίκης βγήκε με τη σημαία!

ΠΑΟΚ : Ο Κομίνης σφύριξε και ο Ποντίκης βγήκε με τη σημαία!

Στο video φαίνεται ότι και ο βοηθός του Κομίνη, ο Ποντίκης, βγήκε από το γραφείο των διαιτητών μαζί με τη σημαία του!

Όσο βλέπει κανείς το video από τα αποδυτήρια της Τούμπας, στην προσωρινή διακοπή του ντέρμπι με την ΑΕΚ και πριν την άρνηση των παικτών της Ένωσης να βγουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρώσουν το ματς, τόσο καλύτερα καταλαβαίνει το «θέατρο» που προσπάθησαν να στήσουν ανεπιτυχώς οι κιτρινόμαυροι για να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Πρώτα στην ΑΕΚ μιλούσαν για υποτιθέμενη τρομοκράτηση των παικτών τους, αλλά στο video δε φαίνεται κανείς τρομοκρατημένος.

Μετά έλεγαν ότι δεν σφύριξε ποτέ ο Κομίνης για να βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο (η αλήθεια είναι ότι σφύριξε…), αλλά οι ίδιοι ομολόγησαν ότι ακούστηκε τελικά σφύριγμα, αλλά υποτίθεται ότι με αυτό έψαχνε ο διαιτητής τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ (λες και είναι τροχονόμος…).

Στο video όμως φαίνεται ότι και ο βοηθός του Κομίνη, ο Ποντίκης, βγήκε από το γραφείο των διαιτητών μαζί με τη σημαία του!

Είναι προφανές ότι ήταν και αυτός έτοιμος για να βγει στον αγωνιστικό χώρο πριν την άρνηση των ανθρώπων της ΑΕΚ να συνεχίσουν το παιχνίδι, επικαλούμενοι την υποτιθέμενη τρομοκράτηση των παικτών τους.

Τα επιχειρήματα των ανθρώπων της Ένωσης καταρρίπτονται ένα προς ένα, και προσπαθούν τελικά να τονίσουν ότι κακώς το θέμα εστιάζεται για το τι έγινε στα αποδυτήρια, αφού η διακοπή οφείλεται σ’ αυτά που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.

Ξεχνάνε όμως ότι στους κανονισμούς υπάρχει και η προσωρινή διακοπή ενός ματς (όπως αυτή της Τούμπας μετά την είσοδο του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο), με συγκεκριμένες ποινές και αυτές είναι εντελώς διαφορετικές από την οριστική διακοπή ενός αγώνα΄.

Για οριστική διακοπή προβλέπονται σαφώς πιο βαριές ποινές, οι οποίες θα πέσουν στην ομάδα που είναι υπαίτια, που στην προκειμένη περίπτωση προκύπτει ότι τελικά αυτή είναι η ΑΕΚ λόγω της άρνησής της να ξαναβγεί στο γήπεδο για να ολοκληρώσει το παιχνίδι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ