Παίρνει μέτρα η ΑΕΚ για την υπεραριθμία και τα καπνογόνα

Παίρνει μέτρα η ΑΕΚ για την υπεραριθμία και τα καπνογόνα

Μέτρα για τα όσα έγιναν στα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς», αλλά και στον πρώτο αγώνα με τον Ιωνικό αναμένεται να πάρει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ιστορικό ήταν το τετραήμερο που έζησαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, από τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, μέχρι και τον πρώτο αγώνα κόντρα στον Ιωνικό στην «OPAP Arena».

Στο στρατόπεδο της Ένωσης έμειναν ικανοποιημένοι με τον τρόπο που εξελίχθηκαν και οι δύο βραδιές. Ωστόσο φαίνεται πως έγιναν και περιστατικά που προβλημάτισαν και έφεραν συζητήσεις εντός του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Ο «Rolls Reece James» είναι το… τέλειο μπακ! (pics, vids)

Το ένα έχει να κάνει με την υπεράριθμη παρουσία οπαδών στις εξέδρες του γηπέδου. Όπως έγινε αντιληπτό, αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν χωρίς εισιτήρια στα εγκαίνια που έτσι δημιούργησαν μια υπεραριθμία στις κερκίδες, η οποία εκτός από πρόστιμα, μπορεί να επιφέρει και πολλούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων.

Το δεύτερο θέμα που συζητήθηκε εξίσου αρκετά, ήταν τα καπνογόνα, καθώς η ΠΑΕ κλήθηκε σε απολογία από την Super League, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας και της μεγάλης καθυστέρησης της έναρξης του αγώνα.

Στην ΑΕΚ έχουν ήδη πάρει τα πρώτα τους μέτρα και σκοπεύουν να μιλήσουν με τους εκπροσώπους των οργανωμένων για το συγκεκριμένο θέμα προκειμένου να μην επαναληφθεί ανάλογη εικόνα στην «OPAP Arena».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ