Λουτσέσκου: «Να συνεχίσουμε τη δουλειά και όλα θα έρθουν»

Λουτσέσκου: «Να συνεχίσουμε τη δουλειά και όλα θα έρθουν»

Το σύνθημα για μια καλύτερη συνέχεια έδωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου μέσω ομιλίας που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του.

Βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό μέσα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Μια ήττα που απομάκρυνε τον Δικέφαλο του Βορρά αρκετά από την πρώτη θέση, καθώς ο Παναθηναϊκός ξέφυγε στο +7, ρίχνοντας περισσότερο… λάδι στο στρατόπεδο της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ωστόσο προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του με κάθε τρόπο. Ο Λουτσέσκου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που πρέπει να συνεχιστεί, καθώς τόνισε πως εφόσον ο ίδιος και η ομάδα του συνεχίσουν να εργάζονται, τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν…

Διαβάστε επίσης: Το Big Bang της Euroleague: Ο νέος… Λάρκιν, ο Κάνααν και οι 10 κορυφαίες μεταγραφές της φετινής σεζόν (vids)

«Παίξαμε παρά πολύ καλά. Και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Θα ανησυχούσα αν δεν παίζαμε καλά. Αν ο αντίπαλος κυριαρχούσε αλλά όχι… Το αντίθετο! Αυτό τι σημαίνει; Ότι έχουμε ποιότητα και δουλεύουμε πολύ καλά. Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι, θα έρθουν όλα φυσικά», ανέφερε στους παίκτες του ο Λουτσέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ