Παναιτωλικός-Βόλος 2-3: Απίθανη ανατροπή και «διπλό» του Βόλου στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός-Βόλος 2-3: Απίθανη ανατροπή και «διπλό» του Βόλου στο Αγρίνιο

«Τρελό» ματς στο Αγρίνιο, με τον Βόλο να κάνει φοβερή ανατροπή! Με γκολ του... ασπρόμαυρου Γιώργου Κούτσια, η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε (2-3) του Παναιτωλικού και σκαρφάλωσε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ματσάρα στο Αγρίνιο, με τον Βόλο να κάνει και πάλι το… θαύμα του! Με τρομερή ανατροπή (έχανε 2-0), η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε του Παναιτωλικού (2-3), φτάνοντας στο 4ο τρίποντο της εφετινής σεζόν. Το σύνολο του Κώστα Μπράτσου έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο εφετινό πρωτάθλημα και μετά από 7 αγωνιστικές, φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 πόντους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Βόλο ήταν ο… ασπρόμαυρος Γιώργος Κούτσιας. Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ «χτύπησε» στο φινάλε και οι φιλοξενούμενοι δραπέτευσαν με το τρίποντο από το Αγρίνιο.

Διαβάστε επίσης: Πλησιάζουν σε μεταγραφικό «μπαμ» οι Μπακς του Γιάννη- Στα σκαριά trade που αλλάζει τα δεδομένα στην Ανατολή

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Κολοβός βρήκε υπέροχα τον Σενγκέλια και ο τελευταίος κρέμασε από μακριά τον Κλέιμαν (είχε βγει από την εστία του) κάνοντας το 1-0.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το πρώτο γκολ, ήρθε και το δεύτερο «χτύπημα» των γηπεδούχων. Στο 16΄ ο Νταγκό ντρίμπλαρε ωραία τον Εσκοβάλ και σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στον Σιέλη και να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Κλέιμαν για το 2-0.

Κάπου εκεί, ξύπνησε και το σύνολο του Κώστα Μπράτσου. Στο 28΄ λεπτό, ο Βόλος μείωσε με ωραίο σουτ του Τσοκάνη, με την ισοφάριση να έρχεται 7 λεπτά μετά. Ο Φερνάντες βρήκε με κεφαλιά τον Τσοκάνη, που έστειλε την μπάλα στο πλεκτό των γηπεδούχων για το 2-2.

Στο 44΄ οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, με τον Παναιτωλικό να μένει με 10 παίκτες. Ο Καρέλης κλώτσησε εκτός φάσης τον Εσκοβάλ, παίρνοντας νωρίτερα τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Ο Βόλος πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο και δικαιώθηκε στο 79΄Μετά από σέντρα του Εσκοβάλ και λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Στεργιάκη, ο Κούτσιας έγινε αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-3 και την ολική ανατροπή. Ετσι, ο Βόλος πήρε… τρελό διπλό και άφησε στην 6η θέση την ομάδα του Αγρινίου.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Στεργιάκης, Μπακάκης, Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης, Μάρτενσον (Ζοάο Πέδρο 83′), Φλόρες (Μλάντεν 46′), Κολοβός (Ντίας 83′), Σενγκέλια (Ντουάρτε 72′), Νταγκό (Μόρσεϊ 67′), Καρέλης.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές (Ματίγια 89′), Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Ντέλετιτς (Μπατόκιο 75′), Μεθκίδα (Κούτσιας 61′), Οζέγκοβιτς (Τάχατος 89′).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ