Οι 5+1 που δεν έχουν πάρει ακόμα ευκαιρία στον Ολυμπιακό (pics)

Οι 5+1 που δεν έχουν πάρει ακόμα ευκαιρία στον Ολυμπιακό (pics)

Ο Ολυμπιακός στα 15 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος έχει παραταχθεί με 15 διαφορετικές 11άδες, με τους Μαρτίνς, Κορμπεράν και Μίτσελ να χρησιμοποιούν συνολικά 38 παίκτες – Ποιοι δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα.

«Δεν είμαι μάγος. Είμαι απλά ένας προπονητής που προσπαθεί να διαχειριστεί όλους αυτούς τους παίκτες και να τους το εξηγήσει αυτό. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο γιατί σε όλους τους παίκτες αρέσει να παίζουν. Γι’ αυτό πρέπει να διαχειριζόμαστε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ στο συνδρομητικό κανάλι, αναφερόμενος στα προβλήματα ομοιογένειας που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός στα 15 παιχνίδια που έχει δώσει σε πρωτάθλημα, Champions League και Europa League έχει παραταχθεί με 15 διαφορετικές 11άδες, με τους Μαρτίνς, Κορμπεράν και Μίτσελ να χρησιμοποιούν συνολικά 38 ποδοσφαιριστές. Ένα πολύ μεγάλο νούμερο, με τον Ισπανό τεχνικό μάλιστα να έχει να διαχειριστεί και το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες, που φαινομενικά ήρθαν για βασικοί, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Τζόελ Μπολομπόι: Ήρθε κι έδεσε στον Θρύλο του… Σλούκα (vids)

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο πέτυχε δύο γκολ, αλλά στο ματς με την Καραμπάγκ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Μίτσελ από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μίλησε για τους πολλούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στον Ρέντη και τόνισε ότι στόχος του είναι η ομάδα να μείνει με 24 παίκτες, συν τους τερματοφύλακες. «Όσον αφορά τον αριθμό των ποδοσφαιριστών, είναι πρόβλημα να έχουμε τόσους πολλούς παίκτες, είναι μειονέκτημα και για τον προπονητή και για την ίδια την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον πρόεδρο να μην έχουμε περισσότερους από 24 ποδοσφαιριστές, εκτός από τους τερματοφύλακες. Δεν είναι εύκολο αυτό που έχω ζητήσει αλλά ξέρω πως θα γίνει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην παρουσίασή του.

Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί και πάλι με διαφορετική 11άδα (16/16), αφού έμεινε εκτός αποστολής ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ είχε αγωνιστεί στα 12 από τα 15 ματς που έχουν δώσει οι Ερυθρόλευκοι. Τα ματς που δεν έπαιξε ήταν με Ιωνικό, Βόλο και Αρη. Στις αναμετρήσεις με Ιωνικό και Αρη αγωνίστηκε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στο ρόστερ των πρωταθλητών, ενώ στο παιχνίδι με τον Βόλο αγωνίστηκε ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος είναι τραυματίας. Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί για 16η συνεχόμενο παιχνίδι με διαφορετική 11άδα. Συγκεκριμένα, την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ινμπεόμ Χουάνγκ, Ντόι, Γκάρι, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Μπακαμπού.

Οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα είναι οι Πασχαλάκης, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Λαλά, Κασάμι και Φορτούνης. Ο Πασχαλάκης αποκτήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου και ο Κρίστινσον είναι η τελευταία πλέον επιλογή στις θέσεις των τερματοφυλάκων.

Ο Λάιντνερ ήρθε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να κάνει… σεφτέ με τους Ερυθρόλευκους. Ο λόγος είναι το θέμα που έχει ο Ισραηλινός αμυντικός με το διαβατήριο, γεγονός που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί ως κοινοτικός. Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να λυθεί το πρόβλημα και να αγωνιστεί με τα χρώματα των πρωταθλητών.

Οσον αφορά στον Λαλά, ο Γάλλος μπακ έμεινε στο ρόστερ της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και έχει μονιμοποιηθεί στον Ολυμπιακό Β’.

Ο Παϊτίμ Κασάμι αποκτήθηκε όπως και ο Πασχαλάκης τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου και δουλεύει σκληρά στον Ρέντη, για να τεθεί στο συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Ισπανού προπονητή.

Τέλος, ο Κώστας Φορτούνης επίσης δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν και περιμένει την ευκαιρία του από τον Ιβηρα τεχνικό, ο οποίος πάντως δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ (9/10) στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ένα ματς στο οποίο υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τον Μίτσελ, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, να εξετάζει τις επιλογές του για τη θέση του τερματοφύλακα. Απομένει να φανεί εάν ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει φανέλα βασικού στον Πασχαλάκη ή εάν θα χρησιμοποιήσει και πάλι τον Τζολάκη, ο οποίος αγωνίστηκε στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Καραμπάγκ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ