Κάργας: «Είμαστε μεγάλη ομάδα, να είμαστε σοβαροί με τον Λεβαδειακό»

Κάργας: «Είμαστε μεγάλη ομάδα, να είμαστε σοβαροί με τον Λεβαδειακό»

Ο Γιάννης Κάργας μίλησε για το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό και το πως θα πρέπει να παρουσιαστούν οι «ασπρόμαυροι».

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (9/10) στις 16.30 για την 7η αγωνιστική της Super League τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά και δεν έχει περιθώρια για «στραβοπατήματα» εάν θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου, Παναθηναϊκού.

Ο αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά σε συνέντευξη του πριν την αναμέτρηση μίλησε για το χαμένο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, για την επιστροφή του Μιχαηλίδη στην δράση αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Οι δηλώσεις του Έλληνα στόπερ στην NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Μας επηρέασε ψυχολογικά, αλλά ήταν ένα καλό ηλεκτροσόκ, ώστε να δουλέψουμε παραπάνω σε λεπτομέρειες, σε αυτά που ζητάει ο προπονητής και νομίζω μας αφύπνισε αυτό το αποτέλεσμα για τη συνέχεια.»

Για τον φετινό ΠΑΟΚ στην Super League: «Νομίζω, πως η εικόνα δεν αντικατοπτρίζει αντικατοπτρίζει τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν είναι δίκαιο, γιατί χάσαμε βαθμούς στο τέλος, αλλά ότι έχει γράψει δεν ξεγράφει και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς στη συνέχεια».

Για το πως βλέπει το πρωτάθλημα φέτος: «Νομίζω κι αν μία –δύο ομάδες ξεφύγουν θα κριθεί μετά στα πλέι οφ, τα παιχνίδια είναι συνεχή, απαιτητικά, ντέρμπι, μπορεί τη μία αγωνιστική να κερδίσεις και να έχει ψυχολογία και μετά να έχεις ντέρμπι, εκεί θα κριθεί ποιος μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για την επιστροφή Μιχαηλίδη: «Αν και είμαι καινούριος στην ομάδα, καταλαβαίνεις αμέσως τι παιδί είναι ο Γιάννης. Δεν έχει σχέση που είμαστε στην ίδια θέση, κάνουμε καλή παρέα και γενικά όταν ένας παίκτης επιστρέφει μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό δεν μπορείς να μην δεν είσαι χαρούμενος και αυτό φάνηκε και στο βίντεο με το καλωσόρισμα».

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Είμαστε έτοιμοι, είχαμε μεν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα, τα αντιμετωπίζουμε και θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτόν τον αγώνα». Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι, είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό και να κάνουμε αυτά που έχει ζητήσει ο προπονητής. Ο Λεβαδειακός επέστρεψε φέτος στη Σούπερ Λιγκ και θα έχει έναν ενθουσιασμό παραπάνω, αλλά αν βγάλουμε αυτά που ξέρουμε στον αγωνιστικό χώρο θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ