Τα «φώτα» στο Βικελίδης – Δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, για το 7Χ7 ο Παναθηναϊκός

Τα «φώτα» στο Βικελίδης – Δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, για το 7Χ7 ο Παναθηναϊκός

Φουλ αγωνιστική δράση σήμερα στην Super League με το Big5 να ρίχνεται στη δράση!

Ντέρμπι, εκτός έδρας δοκιμασίες και φουλ για το σερί. Το σημερινό «μενού» της 7ης αγωνιστικής της Super League τα έχει όλα, με τους πέντε «μεγάλους» να ρίχνονται στη μάχη.

Η ημέρα ξεκινάει με τη δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο. Οι Ερυθρόλευκοι που προέρχονται από την ήττα στο Europa League από την Καραμπάγκ και από τη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ατρόμητο, θέλουν να φύγουν μόνο με το διπλό από την Κρήτη και να επικρατήσουν του ΟΦΗ (16:00).

Διαβάστε επίσης: Γιατί δεν ξαφνιάζει κανέναν η θεαματική αφετηρία του κόουτς Σπανούλη (vid+pic)

Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε κανονικά στις επιλογές του τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του προπονητή του πλέον για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, εκτός αποστολής για τους πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μείνει οι Σισέ, Σαμασέκου, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε. Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονται φυσικά οι τραυματίες Βατσλίκ (χειρουργήθηκε στον ώμο, μένει 3 μήνες εκτός), Ελ Αραμπί (πρόβλημα στη διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο), Ρέτσος (οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο), Ουσεϊνού Μπα (θλάση στον δικέφαλο), όπως και οι Ντορόν Λάιντνερ, Φορτούνης, Ντε Λα Φουέντε.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 16:30, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Λιβαδειά, απέναντι στον Λεβαδειακό, με στόχο επίσης μονάχα τη νίκη. Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με τον Παναθηναϊκό και όπως γίνεται αντιληπτό δεν χωράει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.

Εκτός έμεινε ο Ντούγκλας Αγκούστο, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Κανονικά στην αποστολή οι Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα.

Το απόγευμα (19:30), ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο να δώσει συνέχεια στο σερί του και να κάνει το 7Χ7. Οι «πράσινοι» προέρχονται από το τεράστιο διπλό στην Τούμπα, με την ψυχολογία τους να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα ύψη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί, καθώς απουσιάζουν οι βασικοί Σπόραρ, Τσέριν και Κώτσιρας, ενώ εκτός πλάνων είναι και ο Τρουιγιέ που ταλαιπωρείται από ίωση.

Τέλος, στο μεγάλο ματς της ημέρας, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδη» στο ντέρμπι της αγωνιστικής (21:30). Ο Άρης προέρχεται από την ήττα με τον Βόλο και χρειάζεται το «τρίποντο» ώστε να μη χάσει κι άλλο επαφή με την κορυφή.

Η ΑΕΚ από την άλλη θέλει να δώσει συνέχεια στις δύο σερί νίκες, τις οποίες έχει πετύχει παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Εκτός έμεινε για την Ένωση ο Στάνκοβιτς που ταλαιπωρείται από ίωση. Αντιθέτως, ο Γενς Γιόνσον βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, όπως και ο Χατζισαφί που ξεπέρασε την ίωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ