Η μεγάλη απόφαση: Τι θα κάνει ο Μίτσελ με το «1» (vid+pic)

Η μεγάλη απόφαση: Τι θα κάνει ο Μίτσελ με το «1» (vid+pic)

Ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ – Οι σκέψεις του Ισπανού τεχνικού για τον άσο ενόψει της αναμέτρησης με τους Κρητικούς.

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του το παιχνίδι με την Καραμπάγκ και έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου (8/10) ολοκλήρωσαν τη μίνι  προετοιμασία τους για το παιχνίδι στην Κρήτη, με τον Μίτσελ μετά το τέλος της προπόνησης να ανακοινώνει την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τους Ομιλήτες.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Μίτσελ: Τι ετοιμάζει για την Κρήτη, τι περιμένει από τους ερυθρόλευκους

Σε αυτή βρίσκονται τρεις τερματοφύλακες. Ο Τζολάκης, ο οποίος είχε ξεκινήσει βασικός στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Ατρόμητο και Καραμπάγκ, ο Πασχαλάκης, που αποκτήθηκε από τους Ερυθρόλευκους στα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά και ο Κρίστινσον. Ο Μίτσελ μετά τον τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ στον αγώνα της Εθνικής ομάδας της Τσεχίας με την Ελβετία, επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Κωνσταντίνο Τζολάκη στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Καραμπάγκ, για το πρωτάθλημα και το Europa League αντίστοιχα.

Ο νεαρός πορτιέρο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο κράτησε το μηδέν, κάνοντας μάλιστα και μια πολύ σημαντική απόκρουση στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά στο παιχνίδι με τους Αζέρους δέχθηκε τρία γκολ, σε ένα ματς που έκανε συνολικά 8 αποκρούσεις. Ηταν οι περισσότερες που έκανε τερματοφύλακας στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Παρά τις 8 αποκρούσεις που έκανε, η συνολικά παρουσία του στο παιχνίδι δεν ήταν καλή, αφού έκανε αρκετά λάθη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Μίτσελ, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τόμας Βατσλίκ για τους επόμενους τρεις μήνες, καλείται πλέον να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει με τον Τζολάκη στο τέρμα ή εάν θα προχωρήσει σε αλλαγή, βάζοντας είτε τον Πασχαλάκη, που αποκτήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, είτε τον Κρίστινσον, ο οποίος φέτος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα ματς.

Ο Πασχαλάκης, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος στα τέλη της μεταγραφικής περιόδου για να καλυφθεί το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Βατσλίκ, πέρσι πραγματοποίησε συνολικά 55 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και κράτησε 20 φορές το μηδέν, αλλά έχει να παίξει από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (21/5). Οσον αφορά στον Κρίστινσον, ο Ισλανδός πορτιέρο πέρσι είχε 4 συμμετοχές, εκ των οποίων οι τρεις στο Κύπελλο. Τη δεδομένη στιγμή, παρότι βρίσκεται στην αποστολή, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να επιλεχθεί από τον Μίτσελ για να αγωνιστεί βασικός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι εάν ο Ισπανός τεχνικός συνεχίσει με τον Τζολάκη μπροστά από την «ερυθρόλευκη» εστία ή εάν θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον Πασχαλάκη, με τον διεθνή πορτιέρο να ψάχνει την πρώτη του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε την αποστολή των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ινμπεόμ Χουάνγκ, Ντόι, Γκάρι, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Μπακαμπού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ