Λαμία: «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας με τον Παναθηναϊκό»

Λαμία: «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας με τον Παναθηναϊκό»

Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Λαμίας έκανε γνωστό, πως δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο για τη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Η Λαμία θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League την Κυριακή (16/10) και η διοίκηση της ομάδας γνωστοποίησε πως μόνοι οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 από τις 22/09/2022 και των σχετικών αποφάσεων που ελήφθησαν κατά τη Σύσκεψη των μέτρων τάξης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 16/10 στις 19:30 στο ΔΑΚ «Αθ. Διάκος», ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα και δικαίωμα εισόδου στον αγώνα θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Πρώτος ξένος σε συμμετοχές στην ιστορία του ο Βιειρίνια

Επίσης ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Ως εκ τούτου, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί τα διαρκείας τους, η διάθεσή τους συνεχίζεται από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αναπροσαρμόζονται ως εξής:

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 15,16,17 από 150€ στα 120€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 3,4,5 από 280€ στα 250€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 1,2 (οικογενειακές) από 150€ στα 120€»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ