Χριστόπουλος: «Το έχει τερματίσει ο Άρης, δεν έχει Έλληνα πάνω από 20 ετών»

Χριστόπουλος: «Το έχει τερματίσει ο Άρης, δεν έχει Έλληνα πάνω από 20 ετών»

Ο Γιάννης Χριστόπουλος σχολίασε τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του Άλαν Πάρντιου και έκανε μια διαπίστωση σχετικά με το ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το ντέρμπι της Κυριακής (9/10) στο «Κλ. Βικελίδης» σχολίασε ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στο Metropolis 95.5, αναφέρθηκε στην εικόνα του Άρη, την εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ, ενώ σχολίασε και το γεγονός πως οι «κίτρινοι» διαθέτουν πολύ μικρό αριθμό Ελλήνων παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χριστόπουλος:

Διαβάστε επίσης: Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 61-87: «Τσάκισαν» κόκκαλα οι Πειραιώτες στην Πάτρα

Σχετικά με την μεγάλη προπόνηση του Πάρντιου την προηγούμενη του ντέρμπι:

«Δεν είδαμε, όμως, τι έκανε. Μπορεί να δούλεψε απλά την τακτική του ή να έκανε κάτι πιο σκληρό. Εγώ συνηθίζω την χαλαρή προπόνηση να την κάνω δύο ημέρες πριν τον αγώνα και την παραμονή του ματς είναι πιο μεγάλης έντασης η προπόνηση. Έχει συγκεκριμένα διαλλείματα, βέβαια, για να μην αδειάσουν οι «αποθήκες» του οργανισμού, αλλά αν δεν υπάρχει ένταση την προηγούμενη του αγώνα δεν θα υπάρχει ούτε την ημέρα του παιχνιδιού».

Για το παιχνίδι στο «Βικελίδης»

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, η ΑΕΚ δημιούργησε πολλές περισσότερες τελικές. Ηταν δύο ομάδες που είχαν δύναμη, ποιότητα και ταχύτητα, αλλά η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με καλή χημεία των παικτών και έχουν λυθεί προβλήματα στην επίθεση χωρίς να υπάρχει στράικερ, με τον ρόλο του Αραούχο και του Γκαρσία. Ο Άρης από την άλλη μου δείχνει ότι δεν είναι καλά όσον αφορά το φορμάρισμα. Οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν λιγότερα λάθη, αυτό έχει να κάνει και με τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών.

Επίσης, μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι το ξεκίνημα των δύο ομάδων βρήκε μόλις δύο Έλληνες στο γήπεδο, από την ΑΕΚ. Έψαξα στο ρόστερ και δεν βρήκα Έλληνα παίκτη άνω των 20 ετών στο ρόστερ του Άρη. Νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι το έχει… τερματίσει. Υπάρχει μόνο ο Σιαμπάνης που είναι 23 ετών».

Για τον έναν αμυντικό χαφ που χρησιμοποίησε ο Πάρντιου:

«Δεν είναι ακριβώς έτσι. Και οι τρεις κεντρικοί μέσοι που ξεκίνησαν μπορούσαν να λειτουργήσουν καλά και ανασταλτικά, πιο πολύ μου θύμιζε 4-5-1. Υπήρξαν στιγμές που οι της ΑΕΚ κέρδισαν προσωπικές μονομαχίες και οι του Άρη έκαναν πολλά ανεξήγητα λάθη. Το πρωτάθλημα θα είναι ένα μέχρι το Μουντιάλ και ένα μετά το Μουντιάλ. Οι ομάδες πήραν παίκτες που κάποιοι από αυτούς δεν έχουν κάνει καν προετοιμασία. Μετά τον Δεκέμβριο θα έχουν άλλο πρόσωπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ