Τρέλα στην ΑΕΚ για τον Φερνάντες- Βγάζει μάτια στη Super League

Τρέλα στην ΑΕΚ για τον Φερνάντες- Βγάζει μάτια στη Super League

«Πετάει» ο Πάολο Φερνάντες με τον Βόλο, λίγες εβδομάδες πριν φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό «χτύπημα» της ΑΕΚ για το εφετινό καλοκαίρι. Και μάλιστα, έχοντας προηγηθεί και ένα μίνι-σίριαλ. «Επαιξε» δυνατά για τον ΠΑΟΚ, έφτασε μια ανάσα από τη μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά, τα κιτρινόμαυρα θα είναι τα νέα του χρώματα. Δημήτρης Μελισσανίδης και Αχιλλέας Μπέος έδωσαν τα χέρια, με τον Πάολο Φερνάντες να παίρνει τον δρόμο για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Με μια υποσημείωση όμως. Ο Ισπανός άσος παραμένει στο δυναμικό του Βόλου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου του 2022.

Ο Φερνάντες ετοιμάζεται για τη νέα του περιπέτεια στην Ενωση, στέλνοντας και τα κατάλληλα… μηνύματα στον Ματίας Αλμέιδα. Η άφιξη του 24χρονου παίκτη στα Σπάτα θα… πονοκεφαλιάσει ευχάριστα τον Αργεντινό τεχνικό. Ο Ισπανός «οργιάζει» με τη φανέλα του Βόλου με τη μια εντυπωσιακή εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη.

Διαβάστε επίσης: Τι ήθελε ο Γιώργος Σαββίδης στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ- Εμφάνιση… έκπληξη

Ο 24χρονος άσος είναι ο ηγέτης της ομάδας του Κώστα Μπράτσου και ο κυριότερος λόγος που ο Βόλος φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή φοβερή σεζόν, ο Φερνάντες κάνει παπάδες και οδηγεί εκ του ασφαλούς το σύνολο της Μαγνησίας.

Τελευταίο παράδειγμα; Η μεστή του εμφάνιση στο Αγρίνιο. Ο Βόλος έκανε φοβερή ανατροπή κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Ισπανό να συμβάλλει τα μέγιστα στη φάση της ισοφάρισης. Άλλωστε, ακόμα και ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιάννης Αναστασίου, έσπευσε να του βγάλει το καπέλο μετά το τέλος του αγώνα: «Είχαμε πρόβλημα στη δεξιά πλευρά, όπου αγωνίζεται ο Φερνάντες.

Το μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ… τρελαίνει τη Super League, μετρώντας ενα γκολ και τρεις ασίστ στις πρώτες επτά αγωνιστικές. Η πρώτη παράσταση της σεζόν ήρθε στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Με μια τρομερή οβίδα, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό των Αρκάδων, ενώ με ένα αδιανόητο τακουνάκι, βρήκε τον Ντέλετις για το 3-1.

Τρεις αγωνιστικές μετά, ο Βόλος φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό, με τον Φερνάντες να ξεδιπλώνει το πλούσιο ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Απίστευτη ενέργεια και άδειασμα στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ασίστ στον Οζέγκοβιτς για το 0-1.

Ο Πάολο Φερνάντες είναι το Α και το Ω του Βόλου. Ο παίκτης που ευθύνεται για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας του Μπράτσου. Ο Ισπανός κάνει τα πάντα στο χορτάρι και δείχνει πανέτοιμος για την πρόκληση της ΑΕΚ. Λίγες εβδομάδες υπομονή και οι φίλοι της Ενωσης θα απολαύσουν το νέο πολύτιμο εργαλείο του Ματίας Αλμέιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ