ΑΕΚ: Με… συνταγή «Βικελίδης» κόντρα στον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Με… συνταγή «Βικελίδης» κόντρα στον Ατρόμητο

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε και το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον Ματίας Αλμέιδα.

Στους έντεκα που θα αγωνιστούν την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο φαίνεται να έχει καταλήξει ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν την Κυριακή στις 16.00 τους Περιστεριώτες στην Νέα Φιλαδέλφεια για την 8η αγωνιστική της Super League και όπως όλα δείχνουν ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ θα πάει για τους τρεις βαθμούς με συνταγή «Βικελίδης».

Διαβάστε επίσης: Νέες αποκαλύψεις της Marca για Εμπαπέ: Αυτός είναι ο λόγος που θέλει να φύγει!

Τα προβλήματα; Αρκετά για τον Αλμέιδα καθώς ο Στάνκοβιτς έχει κάνει προπόνηση μόνο την Παρασκευή λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε, ο Σιντιμπέ που όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε για πρώτη φορά φανέλα βασικού είναι εκτός λόγω τραυματισμού στην μέση και ο Τσούμπερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Έτσι το τοπίο είναι πιο ξεκάθαρο και τα ερωτηματικά πολύ λίγα…

Οι έντεκα «εκλεκτοί», τους οποίους δοκίμασε και ο τεχνικός της ΑΕΚ στην προπόνηση της Παρασκευής είναι οι ίδιοι που πήραν και το μεγάλο διπλό στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη. Κάτω από τα δοκάρια ο Αθανασιάδης, οι Βίντα, Μουκουντί, Ρότα και Μοχαμαντί πλαισιώνουν τους τέσσερις της αμυντικής γραμμής, στο κέντρο ο Σιμάνσκι ως 6αρι, ο Πινέδα λίγο πιο μπροστά του πιο ελεύθερος, ο Γκατσίνοβιτς στα αριστερά, ο Ελίανσον στα δέξια και το δίδυμο της επίθεσης Αραούχο και Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ