Γιος του Σαράφη για τον πατέρα του: «Ήσουν ένας θαυμάσιος υπέροχος πατέρας και άνθρωπος»

Γιος του Σαράφη για τον πατέρα του: «Ήσουν ένας θαυμάσιος υπέροχος πατέρας και άνθρωπος»

Συγκινεί η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Πανταζή Σαράφη στον πατέρα του Σταύρο Σαράφη, ο οποίος έφυγε από την ζωή προ λίγων ημερών. Ο γιος του «Καίσαρα» κάνει μεταξύ άλλων στην δημοσίευση ειδική αναφορά και στον Ιβάν Σαββίδη...

Την θλίψη έχει σκορπίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του θρύλου του ΠΑΟΚ  Σταύρου Σαράφη, ο οποίος έφυγε από την ζωή λίγες μέρες πριν.

Με μια συγκινητική ανάρτηση ο γιος του «Καίσαρα» , Πανταζής Σαράφης, λέει το τελευταίο αντίο στον πατέρα του ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ήταν δίπλα στον Σταύρο Σαράφη σε όλες τις δύσκολες στιγμές, όπως αναφέρει.

Διαβάστε επίσης: Το ντέρμπι με τα πολλά ονόματα… (vid)

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πανταζή Σαράφη:

«Ήσουν ένας θαυμάσιος υπέροχος ΠΑΤΕΡΑΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ είμαι σίγουρος ότι τώρα θα έχεις στην αγκαλιά σου τον Νικόλα μας που τόσο σου είχε λείψει και θα τον προσέχεις!!!!!

Μπορεί η φυσική σου παρουσία να μας λείψει αλλά θα είσαι για πάντα στο μυαλό και στη καρδιά μας!!!! ΚΑΙΣΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς για το ενδιαφέρον σας, που με τα αμέτρητα τηλεφωνήματα, μηνύματα και αγάπη που δέχτηκα όλο αυτό το διάστημα που ο πατέρας μου έδινε τον δύσκολο αυτό αγώνα, μου δίνατε δύναμη και κουράγιο, όπως και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς στην εντατική του ΑΧΕΠΑ για την μεγάλη μάχη που δώσανε για να κρατήσουν ζωντανό τον πατέρα μου.

Αφήνω τελευταίο, τον έρωτα του, την αγάπη του, την λατρεία του, τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ. Από τα βάθη της ψυχής μου ευχαριστώ τους βετεράνους, τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ, τους συνεργάτες του στις ακαδημίες και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Δ.Σ της ΠΑΕ και τον κ. ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ που ήταν δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές του, αναλαμβάνοντας προς τιμήν του, όλα τα έξοδα για τις εγχείρησης του καθώς και τα έξοδα της κηδείας του πατέρα μου.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ