Έτσι θα «κατεβάσει» τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ο Λουτσέσκου

Έτσι θα «κατεβάσει» τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ο Λουτσέσκου

Τα πλάνα και οι εκπλήξεις του Λουτσέσκου εν όψει Καραϊσκάκη.

Ντέρμπι που δεν χωράει απώλειες είναι το αποψινό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ειδικά μετά και τις νίκες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού την Κυριακή, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δεν έχουν και πολλά περιθώρια.

Ένα παιχνίδι το οποίο είναι «do or die» και για τις δύο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ από τη μεριά του χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να μην… εξαφανιστεί εντελώς από την κουβέντα του τίτλου, καθώς σε περίπτωση που δεν φύγει με το διπλό από το Φάληρο, τότε θα μείνει πίσω με διψήφια διαφορά.

Διαβάστε επίσης: Οι ενοχλήσεις του Εμβιλά, η συζήτηση με τον Μίτσελ, ο ΠΑΟΚ και οι λύσεις Σαμασέκου, Μπουχαλάκη

Τα προβλήματα για τους «ασπρόμαυρους» ωστόσο δεν είναι λίγα. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ζίβκοβιτς, o Μπράντον Τόμας, αλλά και ο Βιεϊρίνια. Αντιθέτως κανονικά στην αποστολή βρίσκεται τόσο ο Κουλιεράκης, όσο και ο Αουγκούστο, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και έτσι θα δώσουν το «παρών» στο Καραϊσκάκη.

Έτσι ο Λουτσέσκου ετοιμάζει εκπλήξεις. Μια από αυτές θα είναι και η επιλογή στην κορυφή της επίθεσης, καθώς η απουσία του Τόμας και η κατάσταση του Ολιβέιρα ενδέχεται να οδηγήσουν τον Λουτσέσκου να τοποθετήσει μπροστά τον Νάρεϊ σε έναν ρόλο «ψεύτικου» εννιαριού.

Από τη στιγμή ωστόσο που τα πάντα είναι στα χέρια του Λουτσέσκου, σημαίνει πως «παίζουν» πέντε ποδοσφαιριστές για τρεις θέσεις, καθώς ο προπονητής του Δικεφάλου έχει στη διάθεση του, τους Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα, Καντουρί, Νάρεϊ και Κωνσταντέλια.

Ο Ρουμάνος έχει διάφορους προβληματισμούς στην επίθεση, καθώς και για τις θέσεις των εξτρέμ δεν μοιάζει να έχει καταλήξει στο 100%. Για την τετράδα πάντως μπροστά από τον Κοτάρσκι, ο κόουτς του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει ήδη κάνει τις επιλογές του, με τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Τσαούση, να έχουν έτοιμες φανέλες….

Όσο για τα χαφ, η λογική «λέει» ότι ο Αουγκούστο θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και θα πάρει θέση δίπλα στους Ντάντας και Κούρτιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ