«Σφίγγα» ο Μίτσελ: 50%-50% για τον άσο

«Σφίγγα» ο Μίτσελ: 50%-50% για τον άσο

Το «έχω αποφασίσει» στο συνδρομητικό κανάλι, η ικανοποίηση για τον συναγωνισμό Πασχαλάκη – Τζολάκη και η απόφαση για το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στραμμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι απόψε όλα τα βλέμματα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:00), για την 8η αγωνιστική της Super League. Οι Ερυθρόλευκοι έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη, που θα τους βοηθήσει πολύ τόσο βαθμολογικό όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία το τρίποντο και θα τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους. Οι πρωταθλητές θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, μετά τα παιχνίδια με Ατρόμητο (2-0) και ΟΦΗ (2-1). Δύο αναμετρήσεις που ο Μίτσελ είδε την ομάδα του να κάνει βήματα προόδου και να παίρνει τις νίκες, που χρειαζόταν απέναντι στους Περιστεριώτες και στους Κρητικούς.

Διαβάστε επίσης: Βρήκε τηλεοπτική στέγη το Κύπελλο Ελλάδας – Ποιο κανάλι πήρε τα δικαιώματα

Το ίδιο θέλει ο Ισπανός να γίνει και στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ιβηρα να έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο έμπειρος τεχνικός έχει αποφασίσει την 11άδα που θα παρατάξει στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τη θέση του τερματοφύλακα να συγκεντρώνει ουσιαστικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ο Ισπανός έχει αποφασίσει ποιος εκ των Πασχαλάκη ή Τζολάκη θα αγωνιστεί στο αποψινό ντέρμπι, αλλά παραμένει… σφίγγα και ουδείς γνωρίζει ποιος από τους δύο πορτιέρο θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο Πασχαλάκης προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ ο Τζολάκης είχε αγωνιστεί στις αναμετρήσεις της Super League με Ατρόμητο και ΟΦΗ, αλλά και στο πρώτο παιχνίδι με την Καραμπάγκ στο Φάληρο.

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατο στο συνδρομητικό κανάλι, μίλησε για το θέμα του τερματοφύλακα και για τον συναγωνισμό που υπάρχει ανάμεσα στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, μετά τον τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ. Ο Ιβηρας μάλιστα είχε ερωτηθεί για το εάν έχει αποφασίσει για το ποιος εκ των δύο θα πάρει τα γάντια βασικού κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι έχει αποφασίσει, αλλά δεν πρόκειται να αποκαλύψει ποιος θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

«Εχω αποφασίσει, αλλά δεν θα σας το πω τώρα. Ακριβώς αυτό θέλαμε. Να υπάρχει και στους δύο η αίσθηση του συναγωνισμού. Ο Πασχαλάκης έδειξε πραγματικά ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ο Τζολάκης επίσης νοιώθει τον ανταγωνισμό και είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε. Να βρίσκονται και οι δύο σε επαγρύπνηση και να πιστεύουν και οι δύο πως θα παίξουν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο COSMOTE TV.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ