Φορτούνης: H επιστροφή και ο… αγαπημένος του Παναιτωλικός (vids)

Φορτούνης: H επιστροφή και ο… αγαπημένος του Παναιτωλικός (vids)

Ο Κώστας Φορτούνης συμπεριελήφθη για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή και περιμένει την ευκαιρία του από τον Μίτσελ – 9X9, με 5 γκολ και 5 ασίστ ο διεθνής απέναντι στον Παναιτωλικό.

Κώστας Φορτούνης, η επιστροφή! Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθη από τον Μίτσελ στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (22/10, 19:30), για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο διεθνής άσος επιστρέφει σε «ερυθρόλευκη» αποστολή για πρώτη φορά μετά το περσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ (17/5) στο ΟΑΚΑ, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ένα ματς στο οποίο είχε ξεκινήσει βασικός, αλλά είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης: Ο Μίτσελ σήκωσε «ασπίδα», αλλά δεν παίρνει άλλη αναβολή…

Ο Κώστας Φορτούνης δούλεψε σκληρά στις προπονήσεις και κατάφερε να πείσει τον Μίτσελ ότι αξίζει μια ευκαιρία. Ο Ισπανός, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του 30χρονου άσου στις προπονήσεις και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ενας από τους αγαπημένους αντιπάλους του Ελληνα μεσοεπιθετικού.

Σε 9 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί απέναντι στον Παναιτωλικό, ο Φορτούνης έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, έχοντας μάλιστα σκοράρει 5 γκολ και έχει δώσει 5 ασίστ απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου.

Η αρχή έγινε τη σεζόν 2014/2015, όταν ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τα «καναρίνια» στο Καραϊσκάκη, για την 19η αγωνιστική. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο «Φορτού» ξεκίνησε βασικός και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 64 λεπτά, με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν τη νίκη με 2-0 (Ντοσεβί, Μανιάτης).

Τη σεζόν 2015/2016 ο Φορτούνης έπαιξε και στα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων και μάλιστα ήταν εξαιρετικός και στις δύο αναμετρήσεις. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Γ. Καραϊσκάκης είχε την ασίστ στο γκολ του Τσόρι που έκρινε το ματς (1-0), ενώ στο Αγρίνιο είχε ασίστ και γκολ στο 5-2 των Πειραιωτών.

Την επόμενη χρονιά έπαιξε μόνο στο εντός έδρας παιχνίδι. Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχθηκαν την ομάδα του Αγρινίου στο φαληρικό γήπεδο για την 15η αγωνιστική και επικράτησαν με 3-1, με τον Φορτούνη να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο.

Τη σεζόν 2017/2018 πέτυχε τρία γκολ και έδωσε μια ασίστ στα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό. Στο εκτός έδρας 4-1 έβαλε τα δύο από τα τέσσερα γκολ των Πειραιωτών, ενώ στο εντός έδρας 4-0, είχε ένα γκολ και μία ασίστ. Και στα δύο αγωνίστηκε βασικός και έμεινε στο χορτάρι μέχρι το τέλος.

Βασικός αγωνίστηκε και στις δύο αναμετρήσεις της επόμενης σεζόν, στις οποίες οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1 στο Καραϊσκάκη και με 5-0 εκτός έδρας. Στο Αγρίνιο ήταν εξαιρετικός, με τον διεθνή άσο να μοιράζει τα δύο από τα πέντε γκολ της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε απέναντι στον Παναιτωλικό ήταν τη σεζόν 2020/2021 και το εκτός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών με τα «καναρίνια». Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1, με τον Φορτούνη να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Στο 46’ έγινε αλλαγή από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Τώρα, επιστρέφει σε αποστολή του Ολυμπιακού και περιμένει από τον Μίτσελ να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί και να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ των πρωταθλητών. Τι καλύτερο εάν αυτό γινόταν απέναντι σε μια ομάδα, που έχει εξαιρετική παράδοση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ