Ολυμπιακός: Για το «restart» στο Αγρίνιο

Ολυμπιακός: Για το «restart» στο Αγρίνιο

Την επιστροφή στις επιτυχίες θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο που φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του το κακό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να επιστρέψει στις νίκες είναι ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους απόψε (22/10, 19.30) μια δύσκολη δοκιμασία, καθώς φιλοξενούνται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Μια αναμέτρηση η οποία ενδέχεται να σημάνει και τη μεγάλη επιστροφή του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας άσος επιστρέφει σε «ερυθρόλευκη» αποστολή για πρώτη φορά μετά το περσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ (17/5) στο ΟΑΚΑ, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ένα ματς στο οποίο είχε ξεκινήσει βασικός, αλλά είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης: «Σίφουνας» η Σάκκαρη, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Guadalajara Open και στο WTA Finals

Ο Κώστας Φορτούνης δούλεψε σκληρά στις προπονήσεις και κατάφερε να πείσει τον Μίτσελ ότι αξίζει μια ευκαιρία. Ο Ισπανός, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του 30χρονου άσου στις προπονήσεις και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ενας από τους αγαπημένους αντιπάλους του Ελληνα μεσοεπιθετικού.

Εκτός έμεινε ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, αλλά και οι τραυματίες Μαρσέλο, Σίμε Βρσάλικο, αλλά και Παπέ Αμπού Σισέ, ενώ στην Αθήνα έμεινε τόσο ο Ουσεϊνού Μπα λόγω αδιαθεσίας (γριπώδης συνδρομή),όσο και οι… γνωστοί Λάιντνερ, Κούντε, Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό:

Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Στουρνάρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ατρόμητος – Βόλος 19:00

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 19:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ