Μισός στην Τούμπα ο Αστέρας Τρίπολης

Μισός στην Τούμπα ο Αστέρας Τρίπολης

Πολλές και σημαντικές οι απουσίες του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (23/10, 19:30) είναι ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Ηρακλή Μεταξά όμως να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών.

Εκτός από το ματς είναι ο Μπαράλες που έχει πρήξιμο στο γόνατο, αλλά και ο Ντομίνγκεθ που υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τον Ατρόμητο ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Ριέρα λόγω ενοχλήσεων στον μηρό.

Διαβάστε επίσης: Ακόμη καλύτεροι από πέρσι: Το δίδυμο που προκαλεί… τρόμο σε όλη την Ευρώπη! (pics+vids)

Ο Καρμόνα έχει πρόβλημα στον προσαγωγό, ο Άλβαρες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και ο Καστάνιο είναι εκτός λόγω τιμωρίας, ενώ στην αποστολή δεν είναι επίσης ούτε οι Μπερτόλιο, Βαλιέντε και Γκαρθία. Αντίθετα, στην αποστολή μετά από καιρό βρίσκεται ο Γιώργος Κανελλόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Πίτσου, Ηλ. Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κανελλόπουλος, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Μπενίτο, Κωστέας.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ