Παπασταθόπουλος: «Ηταν πέναλτι στον Ρέαμπτσιουκ – Χαρούμενοι για τη νίκη, συνεχίζουμε»

Παπασταθόπουλος: «Ηταν πέναλτι στον Ρέαμπτσιουκ – Χαρούμενοι για τη νίκη, συνεχίζουμε»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο και στάθηκε στη φάση του 19ου λεπτού, στην οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, υπάρχει πέναλτι πάνω στον Ρέαμπτσιουκ.

Με γκολ των Μπιέλ και Βαλμπουενά, ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 2-0, για την 9η αγωνιστική της Super League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τη νίκη των Πειραιωτών, αλλά και για τη διαιτησία του Ανδρέα Γκάμαρη, με τον έμπειρο σέντερ μπακ των πρωταθλητών να στέκεται στη φάση του 19ου λεπτού, στην οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, υπάρχει πέναλτι πάνω στον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Superleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο (pic)

Οσον αφορά στον τραυματισμό του, που τον ανάγκασε να γίνει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, τόνισε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες. «Εχω ένα μικρό πρόβλημα, θα δούμε αύριο τι είναι. Ίσως να το πρόλαβα, θα δείξει», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα θέλαμε πάνω από όλα τη νίκη και τα καταφέραμε. Δεν δεχτήκαμε φάσεις, βάλαμε το γκολ και ήταν πιο εύκολα τα πράγματα.

Για τη διαιτησία: «Σίγουρα μας επηρέασε γιατί 3-4 φάσεις έξω από την περιοχή δεν δόθηκαν, ενώ και του Όλεγκ ήταν πέναλτι. Σίγουρα αυτό μας έβγαλε από τη συγκέντρωσή μας. Αλλά όπως είπε ο προπονητής έπρεπε να κρατήσουμε τη χημεία που έχουμε και αυτό έγινε».

Για το τι ειπαν πριν το ματς: «Αυτό που λεμε σε όλα τα ματς. Να μπαίνουμε σε όλα τα ματς για να κερδίσουμε. Να μην χάσουμε ένα ημίχρονο όπως έγινε για παράδειγμα με τον ΟΦΗ. Κυρίως αυτό. Είμαστε χαρούμενοι και συνεχίζουμε».

Για τον τραυματισμό του: «Εχω ένα μικρό πρόβλημα, θα δούμε αύριο τι είναι. Ίσως να το πρόλαβα, θα δείξει.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ