ΟΦΗ: «Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε!»

ΟΦΗ: «Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε!»

Η ΠΑΕ ΟΦΗ καλεί τον κόσμο να δώσει το παρόν στο «Γεντί Κουλέ», για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία τη Δευτέρα 24/10.

Η κατάσταση στον ΟΦΗ μετά τα σερί κακά αποτελέσματα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, με την ομάδα ζητάει από τον κόσμο της να την στηρίξει αυτή τη δύσκολο περίοδο.

Έτσι η ΠΑΕ έβγαλε μία ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το παρόν στο «Γεντί Κουλέ» τη Δευτέρα 24/10 για το κρίσιμο ματς ενόψει της συνέχειας κόντρα στη Λαμία.

Διαβάστε επίσης: Αξίζει το αμφίσκορο στη Βαρκελώνη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ:

Αυτή τη Δευτέρα (24/10) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο “Θ. Βαρδινογιάννης” και δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Εξασφαλίστε άμεσα το εισιτήριό σας για τον αγώνα με την Λαμία, ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας www.oficretefc.com, την ιστοσελίδα ή το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster αλλά και από το Stadium Cafe (οδός Σοφοκλή Βενιζέλου 109, μέχρι τις 23:00).

Την ημέρα του αγώνα απλά εισιτήρια θα εκδίδονται ηλεκτρονικά αλλά και από το Stadium Café, ενώ από τις 10:00 ως τις 19:30 θα λειτουργήσει εκδοτήριο επί της οδού Καντάνου (στο parking που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του OFI Crete FC Official Store).

Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ