Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ολική ρήξη ο Αϊτόρ και τέλος η σεζόν!

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ολική ρήξη ο Αϊτόρ και τέλος η σεζόν!

«Πλήγμα» μεγατόνων στον Παναθηναϊκό με τον Αϊτόρ. Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και τέλος η σεζόν για τον Ισπανό.

Το χειρότερο δυνατό σενάριο για Παναθηναϊκό και Αϊτόρ επιβεβαιώθηκε. Ο Ισπανός επιθετικός του «τριφυλλιού» δεν κατάφερε να… γλιτώσει τα χειρότερα, καθώς η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο χθεσινό ντέρμπι με τον Άρη, ο Ισπανός επιθετικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Διαβάστε επίσης: Ο Αϊτόρ αλλάζει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα (vids)

Ουσιαστικά, η σεζόν του 26χρονου ολοκληρώθηκε στο ματς με τον Άρη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον «έριξε» στη μάχη στο 79ο λεπτό, όταν η αναμέτρηση ήταν ακόμη στο μηδέν, με στόχο φυσικά να βοηθήσει στο να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Άρη. Λίγα μόλις δευτερόλεπτα αργότερα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο έδαφος, υποφέροντας. Ο Αϊτόρ έδειξε από την πρώτη στιγμή πως ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός, καθώς ζήτησε άμεσα τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Μια εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα, όχι μονάχα στον Παναθηναϊκό, αλλά σε όλο το πρωτάθλημα, καθώς ο Ισπανός είναι αυτός ο οποίος έχει καθορίσει τα περισσότερα παιχνίδια του «τριφυλλιού», μετρώντας 8 γκολ και 2 ασίστ μέχρι στιγμής.

Το… θετικό της υπόθεσης για τον Αϊτόρ είναι το γεγονός πως ότι σε σχέση με τον Τρουαγιέ που τραυματίστηκε επίσης στο γόνατο, ο Ισπανός δεν έχει πειράξει τον μηνίσκο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ