Στο πλευρό του Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει 3ετη πρόταση ανανέωσης

Στο πλευρό του Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει 3ετη πρόταση ανανέωσης

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στέκεται στο πλευρό του Αϊτόρ μετά τον τραυματισμό του και είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Αϊτόρ Κανταλαπιέρδα, από τα μισά της περσινής σεζόν έως και σήμερα, τον έχουν τον πολυτιμότερο παίκτη του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής. Φέτος έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα, σκοράροντας τα 8 από τα 15 γκολ των «πράσινων», βοηθώντας τους να κάνουν το 9/9.

Ωστόσο ο Ισπανός δεν θα μπορέσει να βοηθήσει άλλο την ομάδα του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, κατά πάσα πιθανότητα, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη στο χθεσινό (23/10) ματς με τον Άρη ήταν πολύ σοβαρός. Συγκεκριμένα υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για περίπου έξι μήνες.

Διαβάστε επίσης: Τσάβι: «Ο Ντεμπελέ έκανε τη διαφορά»

Έτσι η «πράσινη» ΠΑΕ, ετοιμάζεται να κάνει μία κίνηση ως ένδειξη στήριξης στον Αϊτόρ, προσφέροντάς του νέο τριετές συμβόλαιο. Το τρέχον συμβόλαιο του 26χρονου με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι του 2023, με την διοίκηση της ομάδας να είχε ήδη στα πλάνα της την πρόταση ανανέωσής του.

Όμως με αφορμή αυτή την αναποδιά, πάρθηκε η απόφαση να γίνει νωρίτερα η πρόταση ανανέωσης, δείχνοντας ότι υπάρχει αμέριστη στήριξη από την ομάδα, ενώ παράλληλα είναι και σαν ένα άτυπο «ευχαριστώ» για τα όσα έχει προσφέρει ο Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ