Θλάση ο Γκάρι Ροντρίγκες

Θλάση ο Γκάρι Ροντρίγκες

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του ερυθρόλευκου εξτρέμ που τρέχει να προλάβει τα ντέρμπι

Ο Μίτσελ μας είχε προϊδεάσει για τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες στην Γερμανία. Και όπως αποδείχθηκε ο άσος του Ολυμπιακού «χτυπήθηκε» για άλλη μια φορά από τραυματισμό, αυτή την φορά στον δικεφάλο μηριαίο μυ αριστερά .

Από την μια τα άσχημα μαντάτα της επιβεβαίωσης του τραυματισμού του Αφρικανού εξτρέμ που έγινε αναγκαστική αλλαγή λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (σε ένα διάστημα που ήταν από τους καλύτερους της ομάδας) από την άλλη, τουλάχιστον, η θλάση δεν είναι βαριά κάτι που σημαίνει πως το πιθανότερο είναι να προλάβει τα τελευταία ματς πριν από την διακοπή για το Μουντιάλ.

Πριν λίγο έγινε γνωστή η ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες στην οποία γίνεται λόγος χαρακτηριστικά για κάκωση. Αναλυτικά:

«Ο Γκαρι Ροντρίγκες υποβλήθηκε σε Απεικονιστικο έλεγχο και εντοπίστηκε μια ήπια κάκωση δικεφάλου μηριαίου μυός αριστερά. Ο παίκτης έχει ήδη αρχίσει να υποβάλλεται άμεσα σε επιθετική φυσικόθεραπευτική αγωγή από το ιατρικό team της ομάδας μας και σε ατομικό πρόγραμμα εκγυμνάσης. Η βαρύτητα του τραυματισμού του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Θα επανεκτιμαται καθημερινά η κατάσταση του. Με Λαμία προφανώς θα προστατευτεί»

Διαβάστε επίσης: Σοκ με πρώην παίκτη του Άρη: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (vid)

Ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου είχε κάνει λόγο για φόβους για θλάση και όλα οδηγούσαν προς τα εκεί και σήμερα. Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ κάνει λόγο για κάκωση και το ζητούμενο πλέον ειναι αν θα προλάβει τα ντέρμπι που έρχονται καθώς δεδομένα θα λείψει με την Λαμία. Ακολουθούν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 11η αγωνιστική, μεσολαβεί το ματς στη Λιβαδειά στην εμβόλιμη αγωνιστική και τελειώνει το πρόγραμμα πριν την διακοπή του Μουντιάλ με το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Ο Μίτσελ είχε ξεχωρίσει για την πρώτη γραμμή των επιλογών του τον Ροντρίγκες και το ζητούμενο είναι για πόσο καιρό θα τον δει στα πιτς καθώς για άλλη μια φορά ο Αφρικανός αποδυκνείεται επιρρεπής στους τραυματισμούς. Το ευχάριστο ειναι πως ο τραυματισμός δεν ειναι σοβαρός απο την άλλη τα ντέρμπι με ΠΑΟ και ΑΕΚ πλησιάζουν και ο Μίτσελ θα ξέρει σύντομα αν θα έχει διαθέσιμο τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ