Ολυμπιακός: Δεν είναι η ευκαιρία του Μασούρα. Ο τραυματισμός του Γκάρι είναι…

Ολυμπιακός: Δεν είναι η ευκαιρία του Μασούρα. Ο τραυματισμός του Γκάρι είναι…

Η άριστα στημένη ομάδα του Μίτσελ θα έφευγε με «διπλό» από την μικρή γερμανική πόλη έτσι και ο εξτρέμ του Ολυμπιακού έμενε στο γήπεδο έστω για μισή ώρα ακόμα.

Όση κι αν είναι η ικανοποίηση από την εμφάνιση στην Γερμανία, άλλη τόση και μεγαλύτερη είναι η πίκρα από τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες. Κρίμα για τον Ολυμπιακό και για τον ίδιο τον παίκτη. Οι μύστες του αθλήματος το διαπίστωσαν από τα πρώτα λεπτά της απουσίας του εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι. Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να χάνουν μέτρα στο γήπεδο και να φοβίζουν λιγότερο. Διότι με τον αέρινο Ροντρίγκες φόβιζαν και μάλιστα πάρα πολύ.

Άβιλα και Γκάρι έπαιρναν παραμάζωμα τη γερμανική άμυνα και έκαναν την αριστερή πλευρά της Φράιμπουργκ να παραπατάει. Η άριστα στημένη ομάδα του Μίτσελ είναι περίπου βέβαιο ότι θα έφευγε με διπλό από την μικρή γερμανική πόλη έτσι και ο εξτρέμ του Ολυμπιακού έμενε στο γήπεδο έστω για μισή ώρα ακόμα. Κι αυτό γιατί θα δημιουργούσε κι άλλες φάσεις για γκολ.

Ο Μίτσελ δεν έχει στο ρόστερ του κάποιον που να τρέχει στον χώρο με τα χιλιόμετρα ανά ώρα που αναπτύσσει ο άτυχος Γκάρι. Διότι είναι άλλο αυτοί που στην ποδοσφαιρική τους ταυτότητα γράφει εξτρέμ κι άλλο ο συγκεκριμένος παίκτης. Κι είναι δυσοίωνες οι προβλέψεις για το πότε θα επιστρέψει. Πρέπει να έχεις προπονητικά άντερα για να κάνεις αυτό που έκανε ο Μίτσελ το βράδυ της Πέμπτης. Τοποθέτησε στο κέντρο της άμυνας ένα άπειρο δεκαεννιάχρονο που έπαιξε μόλις το τέταρτο παιχνίδι του ως στόπερ και τον Μπα που δεν λέει να σπάσει το σερί του το οποίο περιλαμβάνει είτε αποβολή είτε γκάφα σε κάθε ευρωπαϊκή του εμφάνιση. Πριν τον… στολίσουμε όμως για την αποβολή του οφείλουμε να σημειώσουμε ότι σε γενικές γραμμές στάθηκες καλά στο πλευρό του Ντόη, παρά τα μικρολάθη του.

Ο Ολυμπιακός βγήκε να παίξει επιθετικά απέναντι στη μηχανή των γκολ και των χιλιομέτρων. Ούτε κλεφτοπόλεμο ούτε ποδοσφαιρικές κουτοπονηριές. Γροθιά στο μαχαίρι κι ο καλύτερος να κερδίσει. Δεν κέρδισε κανείς γιατί ο Ολυμπιακός σπατάλησε δυο κλασσικές ευκαιρίες και γιατί ο Πασχαλάκης με εντυπωσιακές αποκρούσεις στο δεύτερο ημίχρονο έφραξε τον δρόμο των Γερμανών. Οι περισσότεροι μένουν στην μεγάλη ευκαιρία που (ξανά)χασε ο Μασούρας. Ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες ήταν που στοίχισε στους ερυθρόλευκους. Όλα καλά τα σκέφτηκε ο Ισπανός τεχνικός αλλά αντίδοτο για την κατάρα που δέρνει την ομάδα του στα τελευταία λεπτά δεν βρήκε λύση. Ο σκόρερ των Γερμανών πηδάει μόνος του και στέλνει την μπάλα εκεί που ο Πασχαλάκης δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Γιατί βρέθηκε μόνος;

Ο Ουί Τζο που ήταν στη φάση σηκώθηκε σε λάθος χρόνο. Αλλά γιατί να είναι ο Νοτιοκορεάτης εκεί, γιατί να είναι στο γήπεδο. Δεν είχε ένα ύστατο απόθεμα δυνάμεων ο Ελ Αραμπί για να παραμείνει στη αναμέτρηση;. Από την στιγμή που βγήκε, οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να περάσουν στοιχειωδώς την μπάλα στο δεύτερο μισό του γηπέδου. Αμύνονταν αλαφιασμένοι και ανήμποροι να κρατήσουν για λίγο την μπάλα. Συνέβη και επί Κορμπεράν. Μόλις έβγαινε παίκτης από την επίθεση για να προστεθεί κάποιος στην άμυνα ερχόταν το γκολ… Πρόωρος αποκλεισμός αλλά τα χρώματα είναι ερυθρόλευκα κι όχι μαύρα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε κανονικό ποδόσφαιρο και φλέρταρε με μια (ακόμα) μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη. Η εμφάνιση είναι που του επιτρέπει να πάρει φόρα από την Γερμανία και να έρθει στην Ελλάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ