Πάολο Φερνάντες: Ένας παίκτης της ΑΕΚ απειλεί τον Παναθηναϊκό (vids)

Πάολο Φερνάντες: Ένας παίκτης της ΑΕΚ απειλεί τον Παναθηναϊκό (vids)

Μπορεί η ΑΕΚ να δίνει τη δική της μάχη αύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο απόψε θα στρέψει το βλέμμα της στο Πανθεσσαλικό, όπου ευελπιστεί να της κάνει τη δουλειά ο... δικός της, Πάολο Φερνάντες.

«Ντέρμπι» κορυφής από το… πουθενά έχει να δώσει το σημερινό… μενού της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Κυρίως λόγω της «τρελής» πορείας που κάνει φέτος ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας φιλοξενεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό του 9Χ9, σε ένα ματς που κανείς δεν περίμενε στο ξεκίνημα της σεζόν ότι θα είχε τέτοια σημασία.

Ο Βόλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση, με 20 βαθμούς. Στο -1 από την ΑΕΚ και στο -7 από τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα έχει σήμερα πάνω από 10.000 οπαδούς στο πλευρό του.

Διαβάστε επίσης: Ποιος… τελειωμένος; Ο Μέσι κοντράρει στα 35 τους διαδόχους του (pics)

Βασικός… υπαίτιος για αυτήν την ξέφρενη πορεία του Βόλου, είναι φυσικά ο Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βγάζει μάτια στην Super League φέτος και ήδη μετράει 2 γκολ και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα, έχοντας ηγετικό ρόλο σχεδόν σε κάθε επίθεση της ομάδας του.

Ο 24χρονος «έπαιξε» δυνατά για τον ΠΑΟΚ, έφτασε μια ανάσα από τη μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά, τα κιτρινόμαυρα θα είναι τα νέα του χρώματα. Δημήτρης Μελισσανίδης και Αχιλλέας Μπέος έδωσαν τα χέρια, με τον Πάολο Φερνάντες να παίρνει τον δρόμο για τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου μετακομίσει από την 1η ημέρα του νέου έτους.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της ετοιμάζεται να ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena». Ωστόσο, αναμενόμενα, θα ρίξει και ένα… βλέφαρο στο Πανθεσσαλικό, καθώς είναι πλέον δεδομένο ότι η Ένωση κυνηγάει το πρωτάθλημα.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του διανύουν ένα πάρα πολύ καλό διάστημα, με συνεχόμενες νίκες, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν «κόψει» τη διαφορά από την πρώτη θέση, καθώς ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει το απόλυτο.

Το σημερινό παιχνίδι στον Βόλο, μοιάζει με μια καλή… ευκαιρία να δει η ΑΕΚ τη διαφορά της από την κορυφή να πέφτει, εφόσον και η ίδια επικρατήσει του ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σημαντικό παράγοντα σε μια ενδεχόμενη «γκέλα» των «πράσινων» θα παίξει λοιπόν ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει στην ΑΕΚ.

Μπορεί να μην έχει φορέσει ακόμα τα κιτρινόμαυρα, ωστόσο για τον Φερνάντες απόψε είναι η πρώτη μεγάλη ευκαιρία να κάνει μια μικρή απόσβεση των χρημάτων που έβγαλε η ΑΕΚ από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει.

Ο Ισπανός θα έχει την ευκαιρία να… δείξει στον Αλμέιδα πράγματα, να αποδείξει στην ΑΕΚ ότι έκανε καλά και τον απέκτησε και φυσικά να βοηθήσει την ομάδα στην οποία ανήκει, να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή και να «σπρώξει» ακόμα περισσότερο για το πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός κάνει τα πάντα στο χορτάρι και δείχνει πανέτοιμος για την πρόκληση της ΑΕΚ, η οποία απόψε περιμένει ένα «δώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ