ΟΦΗ: Μέσα Ντουρμισάι και Μπουζούκης ενόψει Άρη

ΟΦΗ: Μέσα Ντουρμισάι και Μπουζούκης ενόψει Άρη

Με τον Φιορίν Ντουρμισάι και τον Γιάννη Μπουζούκη αναμένεται να παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στον Άρη.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της Κυριακάτικης (30/10) αναμέτρησης κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε δύο παίκτες του να επιστρέφουν και να μπαίνουν στην αποστολή για το ματς με τους Θεσσαλονικείς. Ο λόγος για τους Φιορίν Ντουρμισάι και Γιάννη Μπουζούκη που αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με τον Γιάννη Μπουζούκη να επιστρέφει στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (30/10), αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

O Fjorin Durmishaj προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του προπονητή της ομάδας μας, Valdas Dambrauskas, για την αυριανή αναμέτρηση.

Οι Nouha Dicko, Juan Neira, Bruce Kamau και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Κώστα Γιαννούλη να κάνει θεραπεία. Οι παραπάνω πέντε ποδοσφαιριστές, όπως και ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας, αλλά και οι Βασίλης Σηφάκης, Γιάννης Αποστολάκης και Thievy Bifouma έμειναν εκτός αποστολής.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη είναι οι: Stevens, Μανδάς, Σωτηρίου, Larsson, Μαρινάκης, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Βούρος, Yohou, Diousse, Perea, Mellado, Στάικος, Μπουζούκης, Dju, Toral, Durmishaj, Guerrero, Θεοδοσουλάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ