Παναθηναϊκός: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη μεγαλειώδη βραδιά που πρόσφεραν σε όλους»

Παναθηναϊκός: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη μεγαλειώδη βραδιά που πρόσφεραν σε όλους»

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την έδρα του Βόλου επικρατώντας με σκορ 5-1, συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο των νικών.

Οι φίλοι των Πράσινων έδωσαν δυναμικό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, με την ΠΑΕ να τους ευχαριστεί για την στήριξή τους μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έγραψε τη δική του ιστορία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δημιουργώντας ρεκόρ μεγαλύτερης μετακίνησης σε εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η Super League!

Τόσο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους μας για τη μεγαλειώδη βραδιά που πρόσφεραν σε όλους, παραδίδοντας μαθήματα συμπεριφοράς. Για την καλή συνεργασία και τη διάθεση να δημιουργηθεί μια ποδοσφαιρική γιορτή, η ΠΑΕ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Βόλου και τους παράγοντες της τοπικής ομάδας.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι τα ποδοσφαιρικά Σαββατοκύριακα στην Ελλάδα μπορούν να επιστρέψουν όπως τα μάθαμε από παιδιά, εφόσον άπαντες έχουν πρόθεση να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ