Άδωνις για Παναθηναϊκό: «Θέλω να συγχαρώ τον Αλαφούζο, έχει ευφρανθεί η καρδιά μου» (vid)

Άδωνις για Παναθηναϊκό: «Θέλω να συγχαρώ τον Αλαφούζο, έχει ευφρανθεί η καρδιά μου» (vid)

Το εγκώμιο του Γιάννη Αλαφούζου «έπλεξε» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά το 10Χ10 του Παναθηναϊκού.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν το έχει κρύψει ότι είναι «πράσινος», κάτι που έκανε για ακόμη μια φορά στη σημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα», όπου και ήταν καλεσμένος και μίλησε για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την πεντάρα στον Βόλο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποθέωσε τον Γιάννη Αλαφούζο και του έδωσε τα συγχαρητήρια του, καθώς ανέφερε ότι μετά από καιρό έχει ευφρανθεί η καρδιά του, λόγω του τρομερού ποδοσφαίρου που παράγει το «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: Η ώρα του Σαμασέκου

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Γιάννη Αλαφούζο. Τέτοια ομάδα που μας έχει φτιάξει φέτος. Δεν είναι το 1-5, ούτε το 10/10, είναι η μπάλα που παίζουμε. Ως Παναθηναϊκός, έχει ευφρανθεί η καρδιά μου επιτέλους. Όποιος είδε το χτεσινό ματς, τι μπάλα παίζει ο Παναθηναϊκός. Δόξα σοι ο Θεός», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Από την άλλη, ο Γιώργος Αυτιάς κράτησε διαφορετική στάση και δήλωσε: «Ως ΠΑΟΚ εγώ, εύχομαι σε όλες τις ομάδες να τα πηγαίνουν καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ