Εξελίξεις με Λαλά – Ποιες ομάδες κινούνται για την απόκτηση του…

Εξελίξεις με Λαλά – Ποιες ομάδες κινούνται για την απόκτηση του…

Ο Κένι Λαλά είναι... φευγάτος από τον Ολυμπιακό και στη Γαλλία τουλάχιστον τρεις ομάδες «ερίζουν» για την απόκτηση του.

Ο Κένι Λαλά δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και κάνει προπονήσεις με τη Β’ ομάδα, με αποτέλεσμα να είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από το λιμάνι. Ο Γάλλος ακραίος μπακ τις τελευταίες εβδομάδες συνδέεται με αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, ενώ η «Equipe» με δημοσίευμα της ανέφερε ότι τα βρήκε με τους πρωταθλητές Ελλάδας για να λύσει το συμβόλαιο του τον Ιανουάριο.

Μια μέρα μετά το δημοσίευμα αυτό λοιπόν κυκλοφορούν νέα σενάρια από τη Γαλλία για τον Λαλά, που τονίζουν ότι τουλάχιστον τρεις ομάδες από τη Ligue 1 «ερίζουν» για να τον αποκτήσουν, εφόσον λυθεί η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Ο σύλλογος που θέλει περισσότερο τον Λαλά από οποιονδήποτε άλλον τη δεδομένη χρονική στιγμή φέρεται να είναι η Λανς, που ψάχνει παίκτη στη συγκεκριμένη θέση και ο Λαλά είναι μια από τις πιο προσιτές επιλογές. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, ο Γάλλος θα μείνει ελεύθερος κάτι που σημαίνει ότι δεν θα στοιχίσει ευρώ στη Λανς, αν αποφασίσει να τον αποκτήσει και απλά θα πληρώσει το συμβόλαιο του.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς υπάρχουν και άλλες δυο ομάδες, οι οποίες ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν και είναι η Ανζέ και η Μπρεστ. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση προς την πλευρά του παίκτη, που όμως «ζυγίζει» τις επιλογές του, αφού είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευτεί από τον Ολυμπιακό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ