L’ Equipe: «Ο Ολυμπιακός έλυσε το συμβόλαιο του Κένι Λαλά»

L’ Equipe: «Ο Ολυμπιακός έλυσε το συμβόλαιο του Κένι Λαλά»

Ο Κένι Λαλά συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την πρόωρη λύση του συμβολαίου του, όπως αναφέρει η γαλλική «Equipe».

Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Κένι Λαλά δεν θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2023 όπως προβλέπει το συμβόλαιο των δύο πλευρών, αλλά αρκετά νωρίτερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η έγκυρη γαλλική «Equipe».

Ο 31χρονος Γάλλος δεξιός μπακ των «ερυθρολεύκων» δεν είναι στα πλάνα της ομάδας για την φετινή σεζόν κι αυτό φαίνεται από το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί ούτε σ’ ένα παιχνίδι φέτος, για αυτό τον λόγο και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 31χρονος μπακ είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί, μετά από κοινή απόφαση των πρωταθλητών Ελλάδας με την πλευρά του παίκτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ενώ το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2023, ο Κένι Λαλά και ο Ολυμπιακός αποφάσισαν να το τερματίσουν. Φτάνοντας στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2021 από το Στρασβούργο, ο 31χρονος Κένι Λαλά έπαιξε σε 51 παιχνίδια με την ελληνική ομάδα.

Ο Γάλλος έλυσε το συμβόλαιό του πριν από μερικές ημέρες με τον Ολυμπιακό που είναι στην 4η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο δεξιός μπακ δεν είχε κάνει κάποια εμφάνιση τη φετινή σεζόν και τώρα ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του» αναφέρει η έγκυρη εφημερίδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λαλά την περσινή σεζόν είχε πραγματοποιήσει 40 συμμετοχές με τους «ερυθρολεύκους» μοιράζοντας και τρεις ασίστ αγωνιζόμενος για περίπου 3.000 αγωνιστικά λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ