Τα χαμόγελα για τον Ιν-Μπεόμ και τους «Έλληνες» με φόντο την Λεωφόρο…

Τα χαμόγελα για τον Ιν-Μπεόμ και τους «Έλληνες» με φόντο την Λεωφόρο…

Ο Μίτσελ δείχνει να έχει καταλήξει στην βασική του 11αδα αλλά και τον κορμό που θα στηριχθεί βλέποντας τα κυριότερα «όπλα» του να είναι στην καλύτερη κατάσταση την κατάλληλη στιγμή…

Η απαραίτητη νίκη με την Λαμία ήρθε εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα για τους πρωταθλητές Ελλάδας που «βλέπουν» ήδη την Λεωφόρο στο πιο κρίσιμο (έως το επόμενο) σταυροδρόμι της φετινής σεζόν. Ο Ολυμπιακός καλείται να στείλει «μήνυμα» στην έδρα του βασικού του αντιπάλου με τον Μίτσελ να βλέπει την ομάδα του να έχει βρει πλέον ρόλους και ρυθμό με βασικά «εργαλεία» της να δουλεύουν πια σε… υψηλές ταχύτητες.

Ο Μίτσελ έχοντας πλέον 41 μέρες στον ερυθρόλευκο πάγκο κατάφερε να ξεκαθαρίσει γρήγορα-γρήγορα το πολύ μεγάλο ρόστερ που έχει στα χέρια του και να καταλήξει στον βασικό κορμό που θα στηριχθεί.

Διαβάστε επίσης: Λεωφόρος την κατάλληλη στιγμή

Το πρόβλημα των δύο… Ολυμπιακών, μιας ομάδας για την Ευρώπη και μιας για την Ελλάδα ήταν σημαντικό καθώς δεν μπορούσε να «σετάρει» από την αρχή το σχήμα και τα πρόσωπα. Τώρα πια μετά από οχτώ αγώνες είναι πασιφανές πως έχει καταλήξει στην βασική 11αδα και τον κορμό βλέποντας συνάμα παίκτες – κλειδιά να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, την κατάλληλη στιγμή.

Όπως ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ που μετά από αρκετό καιρό που ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς που δεν τον άφηναν να βρει ρυθμό έχει καταφέρει να βρει ρόλο στην μεσαία γραμμή και μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια να εξελίσσεται σε παίκτη-βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό.

Τα χαμόγελα για τον Κορεάτη είναι πολλά στον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ να τον έχει καθιερώσει στο «8» δίπλα από τον Εμβιλά στο 4-2-3-1 που καθιερώνει με την παρουσία των «Ελλήνων», αυτών που δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, όπως οι Χάμες και Μπακαμπού. Ο Μίτσελ έχει «παντρέψει» στην ίδια 11αδα τόσο τον πολύτιμο Χάμες όσο και τον Μπιέλ με τον Μπακαμπού να έχει βασικό ρόλο όπως όλα δείχνουν και στην Λεωφόρο καθώς του ταιριάζει περισσότερο το ματς από ότι του Ελ Αραμπί.

Στην άμυνα η πεντάδα Πασχαλάκης, Άβιλα, Ντόι, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ δύσκολα θα αλλάξει, ο Μασούρας δεν βγαίνει από το βασικό σχήμα και τα δεδομένα μοιάζουν ξεκάθαρα για τον τρόπο και τα πρόσωπα που θα μπουν στη «μάχη» της Λεωφόρου την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο άλλωστε παίζει το μισό (τουλάχιστον…) πρωτάθλημα καθώς γίνεται αντιληπτό πως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος τότε η επαφή με την κορυφή θα χαθεί για τα καλά. Ήδη το -10 είναι μεγάλη διαφορά και το ζητούμενο είναι να μπορέσει να την ρίξει επικρατώντας στη έδρα του «αιωνίου» του αντιπάλου με τα κέρδη να είναι πολλαπλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ