Αποκάλυψη από τη Γερμανία: «Μπάσιμο του Ολυμπιακού για παίκτη της Ντόρτμουντ» (vids)

Αποκάλυψη από τη Γερμανία: «Μπάσιμο του Ολυμπιακού για παίκτη της Ντόρτμουντ» (vids)

Ενδιαφέρον των Πειραιωτών για ακραίο αμυντικό της Ντόρτμουντ αποκαλύπτουν οι Γερμανοί.

Την περίπτωση του ακραίου μπακ της Ντόρτμουντ, Φέλιξ Πάσλακ, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, υπήρξε δημοσίευμα στη Γερμανία, σύμφωνα με το οποίο, οι Πειραιώτες τον περασμένο Σεπτέμβρη ενδιαφέρθηκαν για τον 24χρονο (29/5/1998) μπακ των Βεστφαλών, Φέλιξ Πάσλακ. Η υπόθεσή του Γερμανού αμυντικού, όμως, δεν προχώρησε, με το εν λόγω ρεπορτάζ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει νέα προσέγγιση από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Η πόρτα του Ρέντη «άνοιξε»: 1+2 αναχωρήσεις στο πρώτο «κύμα» της εκκαθάρισης του ερυθρόλευκου ρόστερ

Ο Πάσλακ είναι δεξιοπόδαρος, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της άμυνας, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του. Ο 24χρονος μπακ ανήκει στην Ντόρτμουντ από το 2016 και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Εντιν Τέρζιτς, με αποτέλεσμα φέτος να έχει μόνο δύο συμμετοχές. Μία στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, αμφότερες ως αλλαγές (σ.σ μόλις 25 λεπτά). Συνολικά στην καριέρα του έχει πραγματοποιήσει 186 συμμετοχές, έχοντας 51 γκολ και 49 ασίστ σε 13.811 λεπτά.

Εκτός από την Ντόρτμουντ, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Χονφενχάιμ, Νόριτς και Φορτούνα Σιτάρντ, με τον ίδιο να εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του και να θέλει να αποχωρήσει από τους Βεστφαλούς. Αυτό δεν αποκλείεται, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, να συμβεί τον Ιανουάριο. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει το 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ τον Οκτώβριο του 2016 είχε φτάσει ακόμα και τα 3 εκατ. ευρώ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ