Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με Μάγκνουσον εν όψει Ολυμπιακού…

Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με Μάγκνουσον εν όψει Ολυμπιακού…

Καθησυχαστικές είναι οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον Χόρντουρ Μάγκνουσον εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα

Το διήμερο ρεπό, που ουσιαστικά ήταν η επιβράβευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του Παναθηναϊκό για την άνετη επικράτηση επί του Βόλου, ολοκληρώθηκε και πλέον άπαντες στο «τριφύλλι» στρέφουν το βλέμμα τους στο Κυριακάτικο (6/11, 19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα Τρίτη (1/11), γεγονός που σημαίνει πως η προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι ξεκίνησε, με τον έμπειρο κόουτς των «πρασίνων» να βλέπει τον Χόρντουρ Μάγκνουσον να μένει εκτός προγράμματος λόγω γαστρεντερίτιδας.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία απολύτως καμία ανησυχία για τον ποδοσφαιριστή, καθώς οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας είναι καθησυχαστικές. Αύριο Τετάρτη (2/11) ο Μάγκνουσον αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και εκτός απροόπτου θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες. Θεραπεία ακολούθησε οΠούγγουρας, ενώ απόντες ήταν και οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Φρόκου, οι οποίοι χειρουργήθηκαν μετά τους τραυματισμούς τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ