Ολυμπιακός: Μπήκαν Εμβιλά και Ρέτσος

Ολυμπιακός: Μπήκαν Εμβιλά και Ρέτσος

Ο Γιαν Εμβιλά προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ για το ματς με τη Ναντ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ετοιμοπόλεμος και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (6/11, 19:30) στο μεγάλο ντέρμπι της Superleague, όμως προέχει την Πέμπτη (3/11, 19:45) η αναμέτρηση με τη Ναντ στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Μίτσελ έχει ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή στο ματς με τους Γάλλους παρότι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν πιθανότητες πρόκρισης, ενώ είχε και δυο ευχάριστα νέα στη σημερινή προπόνηση, δυο μέρες πριν το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Γιαν Εμβιλά να προπονείται κανονικά στον Ρέντη και να βγάζει όλο το πρόγραμμα, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Παράλληλα, όμως ο 59χρονος είχε στη διάθεση του και τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς.

Αυτό σημαίνει πως τόσο ο Γάλλος μέσος που είναι σημαντικός για τον τρόπο που αγωνίζονται τη φετινή σεζόν οι ερυθρόλευκοι, αλλά και ο Έλληνας αμυντικός είναι διαθέσιμοι κανονικά τόσο για τον αγώνα με τη Ναντ (3/11) στο Φάληρο σε δυο μέρες, αλλά ειδικότερα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ