ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μπράντον Τόμας

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μπράντον Τόμας

Ευχάριστα νέα στον ΠΑΟΚ καθώς ο Μπράντον Τόμας ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ που άφησε πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά το σοκ με τον Νάρεϊ που έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και θα επιστρέψει και πάλι μετά το Μουντιάλ, ήρθαν τα ευχάριστα από τον Μπράντον Τόμας που επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Διαβάστε επίσης: Μαντί Καμαρά: Το «μαύρο διαμάντι» του Ολυμπιακού που… λάμπει στη Serie A και τα 11 εκατ. ευρώ (vids)

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη κι έφυγε χωρίς θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της ΑΕΚ. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έπιασαν δουλειά προκειμένου να γυρίσουν τον διακόπτη, να ανασυνταχθούν και να προετοιμάσουν το επόμενο παιχνίδι.

Το απόγευμα της Τρίτης (01.11) ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας, με το αγωνιστικό τμήμα να έχει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης στην OPAP Arena ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση κι έναν παιχνίδι κατοχής της μπάλας έπαιξαν δίτερμα σε υψηλή ένταση.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας ο Μπράντον Τόμας προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Κάλεντ Νάρεϊ που υπέστη θλάση στους προσαγωγούς μαζί με τους Λευτέρη Λύρατζη και Μάριο Τσαούση έκαναν θεραπεία, ενώ οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν ατομικά στο γήπεδο.

Την Τετάρτη (02.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ