«Ξεχωρίζει στην ΑΕΚ ο Πινέδα – Θα είναι στο Μουντιάλ με το Μεξικό»

«Ξεχωρίζει στην ΑΕΚ ο Πινέδα – Θα είναι στο Μουντιάλ με το Μεξικό»

Στο Μεξικό θεωρούν δεδομένη την παρουσία του Ορμπελίν Πινέδα στο Μουντιάλ το Κατάρ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ φέτος και στο Μεξικό θεωρούν δεδομένη την παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ με την εθνική ομάδα της χώρας.

Ο διεθνής άσος βρίσκεται στην προεπιλογή του Τάτα Μαρτίνο και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της La Opinion, «Ο «El Maguito» Ορμπελίν θα είναι παρών με το Μεξικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ».

Διαβάστε επίσης: «Όχι» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Αγραβάνη

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κρουζ Αζούλ και της Τσίβας μετακόμισε στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα που τον ζήτησε ρητά για την ομάδα του αφού ήταν σίγουρος για την απόδοσή του και για το κατά πόσο κατανοούσε τη στρατηγική του στο γήπεδο. Έτσι ο Πινέδα έχει ξεχωρίζει στην ΑΕΚ.

Έχει κάτι παραπάνω από ενδιαφέροντα νούμερα με την ΑΕΚ που τον κάνουν να νιώθει ασφαλής για τις κλήσεις του Τάτα Μαρτίνο. Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχει συνολικά 24 βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα και βρίσκεται έξι πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ο Πινέδα συνεχίζει να ξεχωρίζει και θα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα φτάσουν στην καλύτερη φόρμα για να παίξουν το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ