Το κέρδος του Ολυμπιακού κόντρα στη Ναντ… (vids)

Το κέρδος του Ολυμπιακού κόντρα στη Ναντ… (vids)

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε με 2-0 από τη Ναντ, όμως υπήρξε ένας παίκτης που έδειξε στον Μίτσελ ότι μπορεί να προσφέρει...

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τη Ναντ στο Καραϊσκάκη με 2-0 και έκλεισε την ευρωπαϊκή του σεζόν χωρίς να καταφέρει να πάρει νίκη στον όμιλο του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν στην αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα με αρκετές αλλαγές και παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ, με τον Μίτσελ να έχει στην άκρη του μυαλού του και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ένας από τους παίκτες που πήρε φανέλα βασικού και «άρπαξε» την ευκαιρία του Ισπανού τεχνικού ήταν ο Τζος Μπόουλερ, ο οποίος αγωνίστηκε ως εξτρέμ και παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ήταν από τους λίγους που διακρίθηκαν και «φώναξε» παρών στον Μίτσελ ενόψει συνέχειας.

Ο 59χρονος τεχνικός μια μέρα πριν το ματς με τη Ναντ πέταξε το… γάντι στους ποδοσφαιριστές για αγωνιστικές απαντήσεις στη συνέντευξη Τύπου και ο Μπόουλερ έδωσε τη δική του απάντηση. «Όσοι παίξουν με τη Ναντ θα είναι ποδοσφαιριστές που θα έχουν παίξει οποιαδήποτε στιγμή φέτος με την ομάδα. Είναι μια τέλεια ευκαιρία να αποδείξουν στον προπονητή ότι έκανε κάποιο λάθος», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μίτσελ.

Μπορεί λοιπόν όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν να είχαν διάθεση και να προσπάθησαν – τηρουμένων των αναλογιών – κόντρα στη Ναντ, αλλά ο Μπόουλερ ξεχώρισε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Το είπε εμμέσως πλην σαφώς και ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, αφού τόνισε πως είδε παίκτες που δεν είχαν παίξει πολύ και έκαναν καλή εμφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για τελευταία φορά, ως αλλαγή στο τέλος, στην ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη στο Κλ.Βικελίδης στο τελευταίο ματς του Κάρλος Κορμπεράν στον ερυθρόλευκο πάγκο, ενώ εν συνεχεία με την έλευση του Μίτσελ δεν έπαιξε καθόλου, κάνοντας την πρώτη του συμμετοχή με τον Ισπανό στον πάγκο στο χθεσινό παιχνίδι. Συνολικά ο Μπόουλερ με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει φέτος 5 συμμετοχές όλες κι όλες, με τις 3 να είναι στο Europa League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ