Νταμπράουσκας: «Ανυπομονούμε να διακόψουμε το αρνητικό σερί στην έδρα μας» (vid)

Νταμπράουσκας: «Ανυπομονούμε να διακόψουμε το αρνητικό σερί στην έδρα μας» (vid)

Για τη σημασία της νίκης κόντρα στον Ιωνικό μίλησε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ιωνικό σε ένα πολύ σημαντικό ματς αφού οι δύο ομάδες είναι χαμηλά στην βαθμολογία της Superleague.

Έτσι ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε στο επίσημο κανάλι των Κρητικών για τη σημασία της νίκης.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος: Πέθανε πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τόσο εγώ όσο και η ομάδα ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Μετά την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη, αποτέλεσμα για το οποίο δεν πανηγυρίζουμε, αποκτήσαμε μια μικρή δόση θετικότητας και πιστεύω ότι μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Ο ΟΦΗ δεν έχει νικήσει μέχρι στιγμής στην έδρα του τη φετινή σεζόν και ανυπομονούμε να διακόψουμε αυτό το αρνητικό σερί».

«Όλοι δουλεύουμε σκληρά, είχαμε μερικές μέρες αποθεραπείας και δουλεύουμε συνεχώς ακούραστα για να βελτιωθούμε και να έχουμε θετικότητα. Πιστεύω ότι αυτό αργά ή γρήγορα θα αντικατοπτριστεί μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να δούμε τους φιλάθλους μας από κοντά, αλλά περισσότερο θέλουμε να τους προσφέρουμε κάτι.

Οι φίλαθλοι είναι το σημαντικότερο στοιχείο σε μια ομάδα. Είναι η καρδιά και η ψυχή της και πιστεύω ότι θα το αναγνωρίσουν αν δώσουμε τα πάντα. Αν δώσουμε τα πάντα και νικήσουμε, η αναγνώριση από τον κόσμο θα είναι διπλή. Αυτό που θέλουμε είναι να συνδυάσουμε τη συνύπαρξη με τους φιλάθλους μας με θετικό αποτέλεσμα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ