Ατρόμητος – Άρης 0-0: Με τρία γκολ σε έξι ματς, ο Άρης ξέχασε τι θα πει νίκη – Μπλόκο στο Περιστέρι

Ατρόμητος – Άρης 0-0: Με τρία γκολ σε έξι ματς, ο Άρης ξέχασε τι θα πει νίκη – Μπλόκο στο Περιστέρι

Το επιθετικό πρόβλημα έκανε και πάλι την εμφάνισή του για τον Άρη, που άφησε δυο βαθμούς στο Περιστέρι και το ματς με τον Ατρόμητο (0-0).

Εχει πρόβλημα στο γκολ και αυτό βγαίνει προς τα… έξω. Ο Αρης δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, μένοντας για ακόμη ένα ματς μακριά από το τρίποντο. Οι «κίτρινοι» κόλλησαν στο μηδέν με τον Ατρόμητο (0-0) στο Περιστέρι και αγνοούν τη χαρά της νίκης εδώ και τρεις αγωνιστικές (15/10, Αρης-Ιωνικός 2-1).

Μετά και την ισοπαλία στα δυτικά προάστια, η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έμεινε στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης της Super League με 15 πόντους, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε στην 8η με 12.

Διαβάστε επίσης: Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς 2-1: Όχι έτσι ρε Στέφανε…

Κάκιστο το πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, δεν έλειψαν και τα ευτράπελα με οπαδούς των γηπεδούχων να εισβάλλουν πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους. 

Πολύ καλύτερο το δεύτερο ημίχρονο, με τους Κουέστα και Γιαννιώτη να πραγματοποιούν μεγάλες επεμβάσεις, κρατώντας το μηδέν στην εστία τους.

Τα πάντα… μηδέν

Με δύο αλλαγές «κατέβασε» τον Άρη στο Περιστέρι ο Πάρντιου. Ο Μαζικού πήρε τη θέση του Πίρσμαν στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Ιτούρμπε ξεκίνησε αντί του Γκαρσία. Μέτριο το θέαμα και μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τους «κίτρινους» όμως να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 10ο λεπτό η εκτέλεση φάουλ του Ιτούρμπε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γιαννιώτη, ενώ την ίδια κατάληψη είχε και η προσπάθεια του Ροτάριου στο 12′. Τρία λεπτά αργότερα, ο Αρης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με το γκολ του Φαμπιάνο να ακυρώνεται για χέρι.

Οι φιλοξενούμενοι ασκούσαν πίεση στα καρέ των Περιστεριωτών, με το σουτ του Μαντσίνι στο 25΄να καταλήγει άουτ.

Η ομάδα του Κόλμαν δυσκολεύονταν αφάνταστα να πλησιάσει την περιοχή του Άρη, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Αλλο ματς στο δεύτερο ημίχρονο

Με ευκαιρία για τον Ατρόμητο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 53ο λεπτό, ο Ροτάριου πήγε να περάσει τον Κουέστα, αλλά ο γκολκίπερ του Άρη τον σταμάτησε. Στο 57′, ο Γκρέι έχασε μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να απειλούν ξανά στο 60′.

Ο Κλωναρίδης έκανε το ωραίο γύρισμα, με τον Ροτάριου να μην μπορεί να νικήσει τον Κουέστα, ο οποίος κατέβασε ρολά και στην προσπάθεια του Κουέν. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ετέμπο δοκίμασε το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή, με τον Γιαννιώτη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 68′, ο Ατρόμητος φώναξε για πέναλτι, με τον διαιτητή να εξετάζει τη φάση. Τελικά, έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το ματς. Οι παίκτες του Πάρντιου συνεχισαν να πιέζουν με τη σκυτάλη των χαμένων ευκαιριών να περνάει στον Καμάτσο. Υπέροχη κάθετη του Μαντσίνι, ο Καμάτσο πέρασε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, αλλά έκανε αδύναμο τελείωμα από δύσκολη θέση.

Στο 88΄, ο κίπερ των «κιτρίνων» κατέβασε… ρολά σε εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ, ενώ λίγο πριν το τέλος, ο Γιαννιώτης έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας, λέγοντας «όχι» σε κοντινή προσπάθεια του Γκαρθία. Ετσι, οι δυο ομάδες έμειναν στο μηδέν, με τους τερματοφύλακες να είναι οι πρωταγωνιστές.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηϊσαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (88′ Οικονομίδης), Κουέν (88′ Μουνίθ), Κλωναρίδης (74′ Κιάρτανσον), Ροτάριου, Ρομπάιγ.

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο (46′ Εμπακατά), Μπράμπετς (66′ Ενκουλού), Φαμπιάνο, Μαζικού, Νταμπό (46′ Μανού Γκαρθία), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε (61′ Καμάτσο), Μαντσίνι, Γκρέι (72′ Πάλμα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ