Η συνάντηση του Τάκη Νικολούδη με τον Μελισσανίδη και η ξενάγησή του στην «OPAP Arena» (pics)

Η συνάντηση του Τάκη Νικολούδη με τον Μελισσανίδη και η ξενάγησή του στην «OPAP Arena» (pics)

Ο Τάκης Νικολούδης βρέθηκε στην «OPAP Arena» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου ξεναγήθηκε στο γήπεδο και συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Τάκης Νικολούδης, έδωσε το παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια και την «OPAP Arena» κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Ένωσης απέναντι στον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα.

Όπως έκαναν γνωστό στην ενημέρωσή τους οι «κιτρινόμαυροι», ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του νεόκτιστου γηπέδου, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην OPAP ARENA φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Τάκης Νικολούδης και ξεναγήθηκε μαζί με τον γιο του Άρη από τον Σύμβουλο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιάννη Κάραλη.

Στη συνέχεια, τον προσκάλεσε στην σουίτα του ο πρόεδρος της ομάδας μας Δημήτρης Μελισσανίδης. Κατά τη συνάντησή τους, σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν παλιές μεγάλες στιγμές της ΑΕΚ με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο Θεσσαλονικιό χάφ. Ο Τάκης Νικολούδης ήταν πολύ συγκινημένος και όπως δήλωσε φεύγοντας, αισθάνεται πολύ άτυχος που δεν έπαιξε σε αυτό το γήπεδο!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ