Μαρσέλο: «Δεν είμαι τραυματίας, δεν αποφασίζω εγώ» (pics, vid)

Μαρσέλο: «Δεν είμαι τραυματίας, δεν αποφασίζω εγώ» (pics, vid)

Ο Μαρσέλο με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό απάντησε στον κόσμο για τον λόγο που δεν είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (6/11, 19:30) στη Λεωφόρο για την 11η αγωνιστική της Super League, με τον Μαρσέλο να μην είναι στην αποστολή των ερυθρόλευκων.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media έδωσε τη δική του απάντηση για τον λόγο που έμεινε εκτός αποστολής από το αποψινό ντέρμπι «αιωνίων» στο «Απόστολος Νικολαϊδης»

Συγκεκριμένα, ο Μαρσέλο ξεκαθάρισε πως δεν έχει μείνει εκτός λόγω τραυματισμού και ότι αισθάνεται καλά, ενώ νωρίτερα μέσα στη μέσα έχει κάνει ακόμη δυο αναρτήσεις, όπου ήταν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη παρά το γεγονός ότι είχε ρεπό και έκανε προπόνηση.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μαρσέλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Κανονικά δεν το κάνω αυτό, αλλά νομίζω πως είναι απαραίτητο. Όλοι με ρωτούν γιατί δεν είμαι στο μεγάλο παιχνίδι σήμερα. Νιώθω καλά, έκανα προπονήσεις κανονικά με τους συμπαίκτες μου σε όλα τα προγράμματα, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα παίξω ή όχι. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να μπαίνω στη λίστα για όλα τα παιχνίδια.

Δεν είμαι τραυματίας, ακόμη και σήμερα, η οποία ήταν ημέρα ρεπό για εμένα, ήμουν στην προπόνηση γιατί δεν θέλω να είμαι εκτός από κανένα παιχνίδι. Πάμε Ολυμπιακέ», έγραψε ο Μαρσέλο, ο οποίος το μεσημέρι είχε κάνει αναρτήσεις από το προπονητήριο όπου έκανε προπόνηση.

Δείτε τα Stories του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ: 

Τα stories του Μαρσέλο από τον Ρέντη: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ