Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Οι επιλογές του Μίτσελ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με 4-3-2-1 και τους Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ και Μασούρα πίσω από τον Μπακαμπού παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ στη Λεωφόρο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19:30), για την 11η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα είναι ο Πασχαλάκης, με τους Αβιλα, Παπασταθόπουλο, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ θα είναι οι Εμβιλά και Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, με τους Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ και Μασούρα πίσω από τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

Διαβάστε επίσης: Η 11άδα του Ολυμπιακού πιο ακριβή από όλο τον ΠΑΟ, τα λόγια του Εμβιλά, το ταβάνι και η ψύχωση…

Η 11άδα: Πασχαλάκης, Αβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ, Μασούρας και Μπακαμπού.

Ο Μίτσελ έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη μάχη στη Λεωφόρο και περιμένει από όλους όσους αγωνιστούν να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να φύγει ο Ολυμπιακός με το διπλό από την έδρα του αιώνιου αντιπάλου του.

Ο Ισπανός τεχνικός ποντάρει πολλά στον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, ο οποίος για ένα ακόμα ματς θα είναι ο «εγκέφαλος» του Ολυμπιακού, με τον Νοτιοκορεάτη μεσοεπιθετικό να αποτελεί «κλειδί» για το αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο 26χρονος έχει «δέσει» εξαιρετικά με τον Γιαν Εμβιλά στα «ερυθρόλευκα» χαφ, με τους δύο άσους να συνθέτουν ένα πολύ ποιοτικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή, το οποίο βοηθάει πάρα πολύ και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Είναι κομβικής σημασίας για τον Ολυμπιακό η αρμονική συνεργασία ανάμεσα στους δύο παίκτες, που «συνδέουν» την άμυνα με την επίθεση των πρωταθλητών. Εκεί όπου στο αποψινό παιχνίδι θα βρίσκονται οι Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ, Μασούρας και Μπακαμπού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ